تعطیلی احتمالی پایتخت باید مدیریت شود
حسینعلی شهریاری گفت: تعطیلیها باید مدیریت شود که باز شاهد این نباشیم که مردم راهی مسافرت شوند و مثلا جمعیت زیادی به استانهای شمالی کشور هجوم بیاورند و خطر گسترش بیماری را بالا ببرند و ایران را داغدار کنند.
حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در رابطه با احتمال تعطیلی تهران به خاطر افزایش غلظت آلایندهها به میزان گفت: راجع به آلودگی هوا با توجه به اینکه این روزها هم با معضل افزایش آلایندهها و هم با مساله بیماری کرونا مواجه هستیم بهتر است هر چه زودتر تعطیلیها اعمال شود. البته این تعطیلیها باید مدیریت شود که باز شاهد این نباشیم که مردم راهی مسافرت شوند و مثلا جمعیت زیادی به استانهای شمالی کشور هجوم بیاورند و خطر گسترش بیماری را بالا ببرند و ایران را داغدار کنند.
شهریاری در خصوص رای منفی اعضای شورای اسلامی شهر تهران به خرید فیلتر دوده برای خودروهای سنگین دیزلی از محل اوراق مشارکت گفت: به نظر میرسد مشکل سوخت بنزین تاحدود زیادی حل شده است. چون مسوولان مدعی هستند که از بنزین با کیفیت برای سوخت خودروها استفاده میشود. اما راجع به ماشینهای سنگین گازسوز که باید از رده خارج میشدند و نشدند و الان هم در سطح شهر تردد دارند باید بگویم که این خودروها در مساله آلودگی هوا در همه کلانشهرها تاثیر گذاری قابل توجهی دارند.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس یازدهم در پاسخ به این پرسش که آیا همراه شدن آلودگی هوا با مساله کروناویروس به افزایش مرگ ومیرها دامن خواهد زد گفت: باید همه دعا کنیم تا انشالله این اتفاق نیفتد. بنا به تصور من باید این قضیه مدیریت شود و به همه شهروندان به خصوص افراد سالخورده و بیماران توصیه شود تا اصول بهداشتی را رعایت کنند و از خانه بیرون نیایند و ترددها کاهش پیدا کند. در شرایط کنونی به نظر من اگر مسوولان ما تهران را دو تا سه روز تعطیل کنند مطلوب خواهد بود.
بیشتر بخوانید:
شهریاری درخصوص تاثیری که آلودگی هوا میتواند بر گسترش شیوع بیماری کرونا بگذارد گفت: نمیتوان نقشی برای این مساله در نظر گرفت. البته این آلودگیها برای بیماران قلبی، عروقی و ریوی و افراد مسن تاثیر گذاری بالایی میتواند داشته باشد که این یک امر ثابت شده است.
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی درخصوص سهم صنایع و نیروگاهها و سوختهای ناپاک در آلودگی هوا گفت: مراکز صنعتی گوناگون از جمله کارگاههای شن و ماسه یا واحدهای صنعتی دیگری که مولد آلودگی هستند تاثیرگذاری قابل ملاحظهای در این زمینه خواهند داشت. ولی نباید از یاد برد خود سوختهای گاز هم یک انرژی پاک محسوب نمیشوند. برنامه ما در سالهای اخیر این بوده که در همه مصارف از سوخت گازی به عنوان یک سوخت جایگزین استفاده کنیم و این درحالی است که خود گاز هم جزو سوختهای آلوده به حساب میآید. تنها انرژی پاک انرژی نفتی است. متاسفانه ما، چون منابع گازی مجانی و بی حد و حصر برخورداریم روشی اصولی برای استفاده از این سوخت نداریم. درواقع در هیچ جای دنیا مانند ما از سوختهای گازی به شکل بی رویه استفاده نمیشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *