صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آخرین خبر‌ها از سینما در روزی که گذشت

۱۲ دی ۱۳۹۹ - ۲۳:۴۵:۰۱
کد خبر: ۶۸۸۸۰۰
سینمای ایران طی ماه‌های گذشته با اخبار و حواشی فراوانی روبرو بوده است، چرخه اکران با توقف طولانی مدت روبرو شده و از سویی تولیدات سینمایی نیز اختلالات فراوانی را تجربه کرده اند. حال بعد از شیوع موج سوم بیماری کرونا بار دیگر تعطیلی طولانی مدت را تجربه می کنند.
 - سینمای ایران طی ماه‌های گذشته با اخبار و حواشی فراوانی روبرو بوده است، چرخه اکران با توقف طولانی مدت روبرو شده و از سویی تولیدات سینمایی نیز اختلالات فراوانی را تجربه کرده اند. حال بعد از شیوع موج سوم بیماری کرونا بار دیگر تعطیلی طولانی مدت را تجربه می کنند. 
 
سینما، اما از تیر ماه ۹۹ با بازگشایی سالن‌ها روبرو شد، اتفاقی که توانست در بدو امر امید تازه‌ای به علاقمندان به این هنر ببخشد، اما در نهایت با موج سوم بیماری بار دیگر هنر هفتم با افت در عرصه تولید و نمایش روبرو شد.

«حرف آخر» راهی جشنواره فجر شد

فیلم سینمایی «حرف آخر» به کارگردانی ابراهیم شفیعی و تهیه کنندگی علی شاه حاتمی مراحل فنی را پشت سر گذاشت و سازندگان این اثر فرم حضور در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر را پر کردند.

«حرف آخر» اولین فیلم بلند ابراهیم شفیعی در مقام کارگردان است که فیلمنامه‌ای با نگاه اجتماعی دارد که شفیعی نگارش آن را برعهده داشته است.

سینا گنجوی تدوین، اکبر بلالی آهنگسازی و مهرداد براتی طراحی و ترکیب صدای فیلم «حرف آخر» را برعهده دارد.

ایوب آقاخانی، شبنم قلی خانی، ثریا قاسمی، علی استادی، علی باقری، مونا کرمی، وندا جعفری، حسن نجاریان، محمد علی تقوی، هیلا اکرامی، آذین احرامی، مریم کاظمی و سهیل محبی بازیگران فیلم سینمایی «حرف آخر» هستند.

اعلام اسامی داوران بخش مسابقه افتتاحیه جشنواره «عمار»

دبیرخانه جشنواره مردمی فیلم «عمار»، هیأت داوران بخش‌های «نماهنگ»، «پویانمایی»، «فیلم ما»، «برنامه تلویزیونی، کلیپ و موشن گرافیک» و «نقد، مقاله و پژوهش سینمایی» یازدهمین دوره این جشنواره را معرفی کرد.

نماهنگ

غلام کویتی‌پور مداح و خواننده قطعات حماسی و مذهبی

سیدمحمد میرزمانی آهنگساز و موسیقی‌دان

محسن صفایی‌فرد نویسنده و فعال فرهنگی

محمدمهدی سیار نویسنده و شاعر

پویانمایی

هادی محمدیان نویسنده و کارگردان سینما

سعید حسینی فعال فرهنگی و رئیس هیئت مدیره مجمع نوشت‌افزار ایرانی- اسلامی

محسن عنایتی نوش آبادی نویسنده و کارگردان سینما

برنامه تلویزیونی

فریده فرخی‌نژاد مجری تلویزیون و گوینده برنامه‌های سیاسی و اجتماعی تلویزیون و رادیو

رضا زاده‌محمدی نویسنده و کارشناس حوزه رسانه و برنامه‌های تلویزیونی

محمدعلی صائب فعال رسانه‌ای

فیلم ما

محمدرضا امام‌قلی محقق و مستندساز

سیدرسول منفرد فعال فرهنگی و دبیر اجرایی ادوار جشنواره مردمی فیلم «عمار»

سیدعلی سیدان محقق و روزنامه‌نگار فعال در عرصه فرهنگ و علوم انسانی

نقد، مقاله و پژوهش‌های سینمایی

سینا واحد محقق تاریخ، شاعر، نویسنده

جمال یزدانی نویسنده و فعال فرهنگی

سجاد صفار هرندی محقق و مدیر گروه مطالعات اجتماعی پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی

افتتاحیه یازدهمین جشنواره مردمی فیلم «عمار» با توجه به همه‌گیری بیماری کرونا، یازدهم دی ماه و به صورت تلویزیونی صورت می‌گیرد. همچنین آثار منتخب جشنواره نیز از روز پنجشنبه یازده دی به صورت مجازی و از طریق سایت عماریار Ammaryar.ir اکران می‌شوند.

«عمار» با «عماریار» و «سینمامردم» به خانه‌ها می‌آید

یازدهمین جشنواره مردمی فیلم «عمار» امسال در شرایطی برگزار می‌شود که شاهد شیوع بیماری کرونا در ایران و جهان هستیم و بسیاری از رویدادهای مختلف فرهنگی و هنری تحت تاثیر آن قرار گرفته است. به منظور رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی، این دوره از جشنواره مردمی فیلم «عمار» با شکل و شمایلی نو برگزار می‌شود.

اکران آثار منتخب یازدهمین دوره جشنواره مردمی فیلم «عمار» به صورت رایگان به جای سینمافلسطین در سایت «عماریار» به نشانی Ammaryar.ir اکران می شود. همچنین علاقه‌مندان می‌توانند در روز بعد فیلم‌های اکران شده را با درخواست دیگری در سایت اکران مردمی جشنواره به نشانی ekran.ammarfilm.ir تماشا کنند.

مراسم افتتاحیه یازدهمین جشنواره مردمی فیلم «عمار» روز پنجشنبه ۱۱ دی ماه از طریق شبکه تلویزیونی افق پخش زنده می‌شود. همچنین ویژه برنامه تلویزیونی جشنواره نیز با عنوان «سینما مردم» هر شب ساعت ۲۱ از این شبکه روی آنتن می‌رود.

تدوین «زمستان بود» به پایان رسید

تدوین فیلم سینمایی «زمستان بود» به کارگردانی وحید پرشاد توسط کاوه ایمانی به پایان رسید و سایر مراحل فنی فیلم نیز به تازگی آغاز شده است. سازندگان این فیلم سینمایی در تلاش هستند تا «زمستان بود» را برای نمایش در جشنواره جهانی فیلم فجر در سال آینده آماده کنند.

در این فیلم سینمایی که تهیه آن را کامبیز بابایی و بهمن کامیار بر عهده دارند، نازنین بیاتی، الهام کردا، محمد امین، داود ونداده، رضا کیانیان و با معرفی شارمین علیمحمدی به ایفای نقش می‌پرداخته اند.

در خلاصه داستان اولین ساخته سینمایی وحید پرشاد آمده است: «کاش قصه همه‌مون تهش خوب باشه. قشنگ باشه. نه مثل جمعه. دلگیر و تلخ. امروز برای من عین غروب جمعه بود، انگار زمستون بود.»

فیلمنامه این فیلم سینمایی توسط شهاب مهربان به نگارش در آمده است.

همچنین آرمان فیاض در مقام مدیر فیلمبرداری، محمدرضا قومی طراح گریم، حسین بشاش صدابردار، رضا بابایی مجری طرح، سید مهدی نریمانی مدیر تولید، گلاره دربندی طراح لباس، مرضیه زرتشت سرپرست گروه کارگردانی، رعنا بهرخ منشی صحنه و مجید یوسفی طراح صحنه با این پروژه سینمایی همکاری دارند.

فریدون شهبازیان به «حکم تجدیدنظر» رسید

با اتمام تدوین فیلم سینمایی «حکم تجدیدنظر» به کارگردانی محمد امین کریم‌پور و تهیه کنندگی رضا کریمی توسط بهرام دهقانی، فریدون شهبازیان آهنگسازی و محمود موسوی نژاد هم کار صداگذاری این فیلم را آغاز کردند.

«حکم تجدیدنظر» اولین فیلم بلند محمد امین کریم‌پور است که فیلمنامه آن توسط رضا کریمی بر اساس طرحی از حسین سلیمانی به نگارش در آمده است.

ژاله صامتی، همایون ارشادی، فرید سجادی حسینی، گیتی قاسمی، زیبا کرمعلی، شاهرخ فروتنیان، آرش عدل‌پرور و مجید یلان بازیگران این فیلم هستند.

طی روزهای آینده سازندگان «حکم تجدید نظر» نسخه‌ای از این فیلم را به دفتر جشنواره فجر ارائه می‌کنند.

«بوسه‌ای از ابومهدی» آماده نمایش شد

مستند پرتره «بوسه‌ای از ابومهدی» به کارگردانی وحید فراهانی و تهیه کنندگی مهدی مطهر آماده نمایش شد.

تولید مستند پرتره «بوسه‌ای از ابومهدی» با در اختیار قرار گرفتن تصاویر دیده نشده از ابومهدی المهندس، به پایان رسید و در آستانه سالگرد شهادت سردار سلیمانی و ابومهدی آماده نمایش شده است.

مستند «سلفی با ابومهدی» به جریان حضور ابومهدی المهندس فرمانده میدانی حشدالشعبی عراق در جبهه‌های مقاومت می‌ پردازد و مستند «بوسه‌ای از ابومهدی» وجهی متفاوت و شاعرانه از شخصیت این شهید خارج از جبهه‌های نبرد را به تصویر کشیده است.

در خلاصه داستان مستند «بوسه‌ای از ابومهدی» آمده است: «جنگ چیز بدی‌ است اما در خودش شاعرانگی غریبی دارد، دائم فکر می‌کنیم شاید گلوله و موشکی در کمین است. اگر من نه، همرزمم در آستانه مرگ است، این می‌شود که آغوش رزمندگان دائم به روی هم گشوده می‌شود. خبر فتح، خبر شهادت رزمنده‌ای و آمدن فرمانده‌ای محبوب، فرقی نمی‌کند همگی صرفا بهانه‌ای است تا ببینیم مرگ چه بویی می‌دهد ...»

مستند «بوسه‌ای از ابومهدی» به کارگردانی وحید فراهانی و نویسندگی مهدی مطهر، محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج و تولید شده در خانه مستند است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *