تغییرات متوسط قیمت کالاهای خوراکی در آذر ماه؛ افزایش ۱۷ درصدی قیمت روغن نباتی جامد
متوسط قیمت مرغ ماشینی در آذر ماه با ١٢,٧ درصد و روغن نباتی جامد با ۱۷.۳ درصد افزایش نسبت به ماه قبل همراه بود.
- بنا به اعلام مرکز آمار ایران تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:
در گروه نان و غلات، اقلام "برنج ایرانی درجه یک" و "رشته آش" با ٤,٦ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
در گروه نان و غلات، اقلام "برنج ایرانی درجه یک" و "رشته آش" با ٤,٦ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها، اقلام "مرغ ماشینی" با ١٢,٧ درصد، "ماهی قزل آلا" با ٧.٥ درصد، "کنسرو ماهی تن" با ٥.٩ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند. همچنین در ماه جاری قیمت "گوشت گوسفند" ٠.٩ درصد کاهش قیمت نسبت به ماه قبل داشته است.
در گروه لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "روغن نباتی جامد" با ١٧,٣ درصد، "شیر پاستوریزه" با ١٤.٤ درصد و "روغن مایع" با ١٣.٧ درصد بوده است.
بین میوه و خشکبار نیز بیشترین افزایش قیمت مربوط به "هندوانه" با ٦١,٠ درصد و "هلو" با ٤٨.٠ درصد و "انار" با ٢٣.٥ درصد افزایش نسبت به ماه قبل است.
در گروه لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "روغن نباتی جامد" با ١٧,٣ درصد، "شیر پاستوریزه" با ١٤.٤ درصد و "روغن مایع" با ١٣.٧ درصد بوده است.
بین میوه و خشکبار نیز بیشترین افزایش قیمت مربوط به "هندوانه" با ٦١,٠ درصد و "هلو" با ٤٨.٠ درصد و "انار" با ٢٣.٥ درصد افزایش نسبت به ماه قبل است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *