صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تغییرات متوسط قیمت کالا‌های خوراکی در آذر ماه؛ افزایش ۱۷ درصدی قیمت روغن نباتی جامد

۰۹ دی ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۸:۱۹
کد خبر: ۶۸۸۱۷۳
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
متوسط قیمت مرغ ماشینی در آذر ماه با ١٢,٧ درصد و روغن نباتی جامد با ۱۷.۳ درصد افزایش نسبت به ماه قبل همراه بود.
- بنا به اعلام مرکز آمار ایران تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:

در گروه نان و غلات، اقلام "برنج ایرانی درجه یک" و "رشته آش" با ٤,٦ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.
 
در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها، اقلام "مرغ ماشینی" با ١٢,٧ درصد، "ماهی قزل آلا" با ٧.٥ درصد، "کنسرو ماهی تن" با ٥.٩ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند. همچنین در ماه جاری قیمت "گوشت گوسفند" ٠.٩ درصد کاهش قیمت نسبت به ماه قبل داشته است.

در گروه لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "روغن نباتی جامد" با ١٧,٣ درصد، "شیر پاستوریزه" با ١٤.٤ درصد و "روغن مایع" با ١٣.٧ درصد بوده است.

بین میوه‌ و خشکبار نیز بیشترین افزایش قیمت مربوط به "هندوانه" با ٦١,٠ درصد و "هلو" با ٤٨.٠ درصد و "انار" با ٢٣.٥ درصد افزایش نسبت به ماه قبل است.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *