صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

توزیع ناعادلانه ثروت در حوزه اشتغال؛ سهم ۶ درصدی بنگاه‌های کوچک از تسهیلات بانکی

۰۸ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۸:۳۴
کد خبر: ۶۸۷۹۰۴
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
وزیر صنعت معدن و تجارت با اشاره به اهمیت ایجاد فرصت مساوی برای خلق ثروت و کارآفرینی در جامعه به عنوان یکی از شاخص‌های تفسیر ثروت اقتصادی، سهم بنگاه‌های کوچک و اشتغال‌های خُرد از تسهیلات بانکی را تنها ۶ درصد اعلام کرد.

- علیرضا رزم‌حسینی در همایش بین المللی مدیریت صنعتی، با اشاره به نوع نگاه مسئولین به توسعه و آبادانی کشور و شاخص‌های ارزیابی اقتصادی گفت: شاید دلیل اینکه نتوانستیم در این حوزه به جایگاهی که متناسب با کشورمان است برسیم به نوعی نگاهی است که برخی از ما مدیران به این مسئله داریم و لازم است تحولی در این نگاه صورت بگیرد.

وزیر صنعت معدن و تجارت، با تاکید بر اینکه بقاء کشور در گرو قدرت اقتصادی است افزود: امروز قدرت امنیت ملی ما در گرو قدرت اقتصادی است.

 وی عواملی مانند نرخ تورم، رشد تولید سرانه کشور را ازشاخص‌های تفسیر قدرت اقتصادی برشمرد و تصریح کرد: وقتی میزان واردات کشور بیش از هزار دلار است اما میزان ارزش افزوده صادرات ۲۰۰ دلار است ، این موضوع باید مورد توجه قرار گیرد.

رزم حسینی توزیع عادلانه ثروت به مفهوم فرصت‌های مساوی برای خلق ثروت و کارآفرینی را متذکر شد و گفت: وقتی سهم بنگاه‌های کوچک و اشتغال‌های خرد از تسهیلات ۹۴۷هزار میلیارد تومانی نظام بانکی تنها ۶ درصد است و ۹۰ درصد تسهیلات به ۱۰ درصد افراد پرداخت شده یعنی توزیع عادلانه ثروت صورت نگرفته است.

بیشتر بخوانید:

بازبینی در تجارت خارجی کشور؛ تسهیل در صدور کارت بازرگانی

 وزیر صمت در ادامه به اهمیت زیرساخت‌ها و سرعت در ارتباطات اشاره کرد و افزود: اگر بتوانیم در همه شاخص‌های اقتصادی پیشرفت کنیم و به یک قدرت اقتصادی تبدیل شویم، ثمره آن عزت و قدرت فرهنگی و قدرت درمنطقه، و حفظ سرمایه‌های انسانی و نخبگان و رضایتمندی مردم خواهد بود.

وی داشتن قدرت اقتصادی  را لازمه داشتن قدرت نظامی دانست و بیان داشت: نگاه مسئولان باید تغییر کند و با این اتفاق، خلق ثروت در کشور اتفاق می‌افتد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *