صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ریزش قیمت نفت با افزایش ذخائر استراتژیک

۰۸ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۱:۰۲
کد خبر: ۶۸۷۸۵۳
دسته بندی‌: اقتصاد ، انرژی
کارشناس حوزه انرژی افزایش ذخائر استراتژیک کشور چین به ۱.۷ میلیارد بشکه را عاملی برای کاهش قیمت نفت عنوان کرد.
رضا مقیمی در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به کاهش قیمت نفت اظهار کرد: قیمت نفت این روز‌ها تحت تاثیر گمانه زنی برای بازگشت ایران و ونزوئلا به بازار‌های نفتی و نگرانی از افزایش مازاد در بازار، روند کاهشی داشته است.

این کارشناس حوزه انرژی بیان کرد: بازار نفتی در شرایط فعلی با مازاد بین ۷ تا ۱۰ میلیون بشکه در روز مواجه است و افزایش تولید و اضافه شدن کشور‌های دیگر به بازار رسمی نفت می‌تواند قیمت را کاهش دهد.

وی افزود: شیوع موج جدید کرونا و شکست برخی از آزمایشات واکسن کرونا بار دیگر نگرانی در خصوص پاندمی و اعمال محدودیت‌های تردد در بازار‌های جهانی، قیمت نفت را کاهش داده است به طوری که پس از عبور قیمت نفت از ۵۲ دلار قیمت‌ها با کاهش ۳ دلاری تا زیر ۵۰ دلار نیز رسید، این موضوع حکایت از شکنندگی بازار نفت دارد.
مقیمی بیان کرد: افزایش قیمت نفت و بالا رفتن تقاضا برای خرید، تنها زمانی محقق خواهد شد که بیماری کرونا از شرایط پاندمی خارج و تحت کنترل قرار گیرد، این موضوعی زمانی میسر خواهد شد که واکسن کرونا با موفقیت بالا جامعه جهانی را در مقابل بیماری کرونا مقاوم کند.

این کارشناس حوزه انرژی بیان کرد: در کنار بیماری کرونا طی روز‌های گذشته شاهد افزایش ذخیره سازی از سوی کشور‌های چین و آمریکا هستیم، رسیدن ذخائر نفتی چین به ۱.۷ میلیارد بشکه پیام مثبتی برای بازار نخواهد بود و در دراز مدت نیز می‌تواند قیمت را کاهش دهد.

وی افزود: نفت ۵۰ دلار نیز با همکاری سازمان اوپک پلاس تثبیت شد و بسیاری از کارشناسان قیمت را حدود ۳۰ تا ۴۰ دلار ارزیابی کردند، حفظ قیمت نفت در ۵۰ دلار باید مهترین هدف سازمان اوپک پلاس برای سال جدید میلادی باشد و سال آینده میلادی اگر قیمت نفت بین ۵۰ تا ۶۰ دلار باشد می‌تواند سال خوبی برای کشور‌های تولیدکننده نفتی باشد.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *