طرز تهیه «سوپ شلغم»
شلغم یک ماده غذایی بسیار مفید برای سرماخوردگی است. این ماده غذایی که در دسته سبزیجات قرار دارد در فصل پاییز و زمستان فراوان در دسترس است.
_ پارسی دی نوشت: سوپ شلغم از جمله سوپهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی در فصل زمستان است که بیشتر برای تقویت بدن تهیه میشود. این سوپ علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای درمان و پیشگیری از سرماخوردگی نیز بسیار مناسب است.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است میتوانید برای ۴ نفر سوپ شلغم تهیه کنید. در صورتی که میخواهید مقدار کمتر یا بیشتری سوپ شلغم تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.
مواد لازم سوپ شلغم
هویج ۳ عدد
آب مرغ ۲ لیوان
شلغم ۲۵۰ گرم
جعفری ۵۰ گرم
جو پرک نصف لیوان
کرفس ۱۰۰ گرم
لیمو ترش ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه سوپ شلغم
ابتدا آب مرغ را در قابلمهای میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم سپس جو پرک را نیز به آن میافزاییم و اجازه میدهیم به مدت ۱۵ الی۲۰ دقیقه جو پرک در آب مرغ بپزد. (در قابلمه را نمیگذاریم، چون جو سر میرود)
هویجها را با پوست کن تمیز میکنیم سپس میشوییم و یا با رنده ریز رنده میکنیم و یا روی تخته به صورت نگینی خرد میکنیم که این مورد کاملا سلیقهای است. کرفس را نیز میشوییم و روی تخته ریز ریز خرد میکنیم.
سپس هویج و کرفس خرد شده را نیز به مواد داخل قابلمه اضافه میکنیم و فلفل را نیز روی مواد به هر میزان که تمایل داریم میپاشیم. شلغمها را پوست میگیریم و میشوییم و روی تخته نگینی خرد میکنیم و به سوپ اضافه میکنیم و صبر میکنیم با حرارت کم خوب مواد سوپ بپزد. جعفری را نیز میشوییم و روی تخته ریز خرد میکنیم. گه گاه سر میزنیم تا ببینیم شلغمهای خرد شده نرم شده اند یا نه. اگر نرم بودن نمک میپاشیم و سپس جعفری را اضافه میکنیم و (اینکار باعث میشود رنگ سبز جعفری در هنگام پخت کمتر تغییر کند)
پس از تقریبا ۱۰دقیقه که جعفری پخت شعله زیر قابلمه را خاموش میکنیم. (توجه کنید که در این زمان شما باید سوپ تقریبا رقیقی داشته باشید) و را در ظرف مورد نظر سرو میکنیم و با طعم بی نظیر این سوپ آب لیمو تازه نیز توصیه میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *