صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

محدودیت بودجه برای پژوهش؛ معضلی که باید رفع شود

۰۶ دی ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۱:۰۱
کد خبر: ۶۸۷۰۴۷
رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه امروز بودجه‌ای که برای پژوهش در نظر گرفته می‌شود محدود است گفت: از سویی وقتی در بودجه پژوهش وارد می‌شود گویی که مهمان اضافی است و اگر بودجه‌ای باقی بماند برای آن هزینه می‌شود این معضلی است که باید در حوزه پژوهش به آن توجه کرد.

آیت‌الله سیدهاشم حسینی‌بوشهری در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به اینکه پژوهش تاریخ بلندمدتی در کشور ما دارد، بیان کرد: آنچه در آثار گذشتگان در اختیار داریم در سایه پژوهش هست اگر قلم و نقش قلم نبود نه ملکی و نه دینی باقی می‌ماند.

رییس جامعه مدرسین با بیان اینکه در معنای پژوهش باید تولید علم کنیم البته نه به صورت سطحی‌نگری؛ گفت: پژوهش واقعی آن است که دارای خروجی روشن و هدف مشخص مد نظر باشد و نتیجه آن به تولید علم بیانجامد.

وی ادامه داد: برای اینکه خروجی پژوهش به تولید علم بیانجامد و پژوهش را در راستای اهداف تمدنی انقلاب اسلامی استفاده کنیم لازم است تمام ظرفیت‌های پژوهشگران باید پای کار بیاید.

حسینی‌بوشهری در پایان گفت: امروز بودجه‌ای که برای پژوهش در نظر گرفته می‌شود اولاً محدود است و ثانیاً وقتی در بودجه پژوهش وارد می‌شود گویی که مهمان اضافی است و اگر بودجه‌ای باقی بماند برای آن هزینه می‌شود این معضلی است که باید در حوزه پژوهش به آن توجه کرد.

پیشتر نیز رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم اعمال تغییرات اساسی در ساختار لایحه بودجه ۱۴۰۰ به نفع معیشت مردم، گفت: اولویت کنونی مجلس بررسی بودجه ۱۴۰۰ است و ما هم در صحن علنی و هم در کمیسیون تلفیق بودجه، زمان کافی برای بررسی آن اختصاص خواهیم داد تا بودجه سال آینده با دقت کامل بررسی و به نحوی که به شرایط اقتصادی کشور و معیشت مردم کمک کند، تصویب شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *