صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چرا "طالبان" جنگ را به شمال "افغانستان" کشاند/ علل انفجارهای "کابل"

۲۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۴:۳۰:۰۵
کد خبر: ۶۸۶۷۳
خبرگزاری میزان: نماینده پارلمان "افغانستان"در خصوص روند صلح دولت و طالبان گفت: در تمام دنیا اولین شرط برقراری صلح موضوع «آتش بس» است ولی در افغانستان متاسفانه جنگ ادامه دارد.
 به گزارش به نقل از خبرگزاری مهر؛ غلام حسین ناصر نماینده مردم «میدان وردک» در پارلمان افغانستان گفت: طالبان بر مبنای یک انگیزه سیاسی جبهه جنگ را از جنوب به شمال انتقال داد.
 
وی گفت: هدف اصلی انتقال جنگ به شمال افغانستان این است که کشورهای آسیای مرکزی را تحت فشار قرار بدهند و طبیعتا روسیه و اکراین نیز تحت فشار قرار خواهند گرفت. اما نکته دوم این است که مدت ها مناطق شمالی افغانستنان در صلح و امنیت بود و نقطه قوت دولت محسوب می شد؛ انتقال جنگ به این علت بود که آنها بتوانند در صورت مذاکره بیشترین امتیازات را بگیرند.
 
غلام حسین ناصری افزود: متاسفانه برخورد ضعیفی از سوی دولت با طالبان صورت می گیرد؛ مصلحت گرایی ها در چاچوب دولت نفوذ کرده و همین سبب شده تا جنگ گسترش پیدا کند و تشدید شود.
 
این نماینده پارلمان افغانستان در خصوص رویدادهای تروریستی اخیر کابل اظهار داشت: بعد از تایید مرگ ملاعمر، دستپاچگی در حلقات مدیریت کننده جنگ ایجاد شد و سازمان اطلاعات پاکستان که اداره کننده اصلی طالبان است خواست ضرب شصتی نشان بدهد که با افشا شدن مرگ ملاعمر جبهه جنگ طالبان تضعیف نشده است.
 
وی به روند صلح نیز اشاره کرد و گفت: در تمام دنیا اولین شرط برقراری صلح موضوع «آتش بس» است ولی در افغانستان متاسفانه جنگ ادامه می کند و روند صلح فقط درجا زدن است.
 
نماینده مردم میدان وردک اظهار داشت: تمام شدن جنگ در صورتی عملی می شود که نظام افغانستان در دو مرحله قوی کار کند؛ از بعد امنیتی و نظامی باید حمایت کامل صورت گیرد و از طرفی باید یک دیپلماسی فعال با پاکستان و سازمان ملل و شورای امنیت در پیش گرفته شود.
/انتهای پیام/

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *