ردیابی آفات قرنطینه خارجی در ۷۰۰ هزار هکتار از اراضی کشور
رییس سازمان حفظ نباتات کشور از انجام عملیات ردیابی آفات قرنطینه خارجی در سطحی بالغ بر ۷۰۰ هزار هکتار خبر داد و گفت: در هشت ماه نخست امسال بیش از ۱۳ هزار نمونه از محمولههای وارداتی مورد بررسی آزمایشگاهی قرار گرفت.
- بنا به اعلام سازمان حفظ نباتات کشور، کیخسرو چنگلوایی با بیان انجام تحلیل خطر واردات اندامهای گیاهی در خصوص ۶۲ محصول درخواستی و همچنین ارسال پاسخ به موارد فنی مطرح شده از سوی کشورهای کره جنوبی، ویتنام و اندونزی در خصوص صادرات محصولات لیموشیرین، سیب، سیر و کیوی به این کشورها افزود: در این مدت بیش از ۱۳ هزار نمونه از محمولههای وارداتی شامل نهال، نشاء و پیاز گیاهان زینتی نیز مورد بررسی آزمایشگاهی قرار گرفت.
وی با اشاره به اعمال ضوابط قرنطینهای و قرنطینه بعد از ورود بر روی حدود ۴۱۰ هزار محموله نشا، قلمه و نهال وارداتی اظهار داشت: بر روی بیش از ۱۸ میلیون محموله پیاز گیاهان زینتی وارداتی و بیش از یک هزار تُن محموله غدد بذری سیب زمینی وارداتی نیز ضوابط قرنطینهای اعمال شد.
مهندس چنگلوایی ادامه داد: در ۹ ماهه سال جاری ۴۹ مورد مجوز فعالیت کلینیک گیاه پزشکی نیز با هدف استفاده از توانمندی بخش خصوصی در انجام امورات قرنطینه گیاهی صادر و یا تمدید گردید.
بیشتر بخوانید:
وی بکارگیری استارتاپها در پایش و ردیابی آفت قرنطینه خارجی کرم برگخوار پاییزه با همکاری فائو و با استفاده از اپلیکیشن Famews را از دیگر اقدامات صورت گرفته توسط دفتر پایش و تحلیل خطر این سازمان عنوان و تصریح نمود: با تشخیص به موقع در گلخانههای قرنطینه بعد از ورود، حدود ۳۰ هزار نهال مرکبات وارداتی به دلیل آلودگی به ویروئید اگزوکورتیس مرکبات امحاء شدند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *