صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نرخ رشد فناوری اطلاعات، ایران را در جایگاه دوم جهان قرار داد

۰۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۳:۴۱
کد خبر: ۶۸۵۸۹۲
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
وزیر ارتباطات گفت: در این دولت در دو دوره اندازه گیری نرخ رشد ارتباطات و فناوری اطلاعات رخ داد که در منطقه رتبه اول و در جهان رتبه دوم را به دست آورد.
محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در آیین افتتاح سرای نوآوری و فناوری‌های آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد غرب تهران، با اشاره به اینکه همیشه چالش ارتباط صنعت و دانشگاه وجود داشته است، گفت: خلاقیت عصاره اقتصاد دیجیتال است و این فضا زیست بومی برای رشد نیاز دارد که باید فرآهم شود.

وی با بیان اینکه جایگاه صنایع خلاق در دانشگاه‌ها است، افزود: دولت‌ها در اقتصاد دیجیتال قانون گذار و توانمند ساز هستند.

آذری جهرمی به راه اندازی سرای نوآوری دانشگاه آزاد اشاره، و تصریح کرد: با راه اندازی این مراکز زمینه‌های بروز خلاقیت‌ها ایجاد می‌شود و با کاهش هزینه‌ها و تشکیل هسته‌های مشاوره‌ای در حوزه‌های مختلف به بازار این حوزه دست‌پیدا می‌کنند.
وی به موضوع کیفیت در سیستم‌های آموزشی تاکید کرد و افزود: دانشگاه آزاد با این ظرفیت و شبکه گسترده‌ای که دارد می‌تواند بخش عمده‌ای از خدماتی که از بیرون دریافت می‌کند را با پلتفرم‌های استانداردی که خود دانشجویان این دانشگاه طراحی می‌کنند می‌تواند مرتفع کند.

وزیر ارتباطات تصریح کرد: دانشگاه آزاد می‌تواند این مراکز را به یک مجموعه اقتصادی پویا تبدیل کند.

وی با اشاره به اینکه وزارت ارتباطات نیز با "طرح نوآفرین" می‌تواند به این مراکز کمک کند، افزود: این طرح در دولت تدبیر و امید تصویب شد و با راه اندازی صندوق نوآفرین آماده همکاری با مراکز نوآوری است.

آذری جهرمی مهمترین اتفاق در این دولت را تبدیل بازار ایران به یک بازار ۷۰ میلیونی در حوزه فناوری اطلاعات عنوان کرد و گفت: در این دولت در دو دوره اندازه گیری نرخ رشد ارتباطات و فناوری اطلاعات رخ داد که در منطقه رتبه اول و در دنیا رتبه دوم را به دست آورد.

وی افزود: هم اکنون این ظرفیت برای شرکت‌های نوآور فرآهم شده که محصولی تولید کنند که حتی در روستای بشاگرد هم قابل استفاده است و این بزرگترین اقدام در توسعه شبکه ملی اطلاعات است که معمولا نادیده گرفته می‌شود.

وزیر ارتباطات تاکید کرد: نباید این بازار را از دست دهیم بلکه باید با رقابتی سازنده برای توسعه کشور از آن استفاده کنیم.

وی افزود: راه اندازی این مراکز را تغییر بزرگی در دانشگاه آزاد می‌دانم و با کار‌هایی که در این مراکز انجام می‌شود به اقتصاد کشور و دانشگاه آزاد کمک خواهد شد.

بر اساس این گزارش، وزیر ارتباطات صبح امروز با همراهی سورنا ستاری معاون رئیس جمهور نیز مرکز نوآوری فضایی پژوهشگاه فضایی کشور را افتتاح کرد.

در این مرکز شناسایی، استخراج و اولویت بندی صنایع فضایی کشور انجام می‌شود.

این مرکز هم اکنون ظرفیت پذیرش ۸ شرکت، ۱۰ استارت آپ و ۲۰ فضای اشتراکی در حوزه فضایی را فرآهم کرده است.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *