صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ترفندی برای رهایی از درد گردن هنگام استفاده از موبایل

۲۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۰:۴۳
کد خبر: ۶۸۴۸۳۹
یک متخصص آسیب‌های ورزشی گفت: رو به روی صورت قرار دادن گوشی موبایل یا تبلت مناسب‌ترین روش برای جلوگیری از درد‌های گردن، دیسک و آرتروز ناشی از کار با این وسیله است.

- باشگاه خبرنگاران نوشت: عارف سعیدی متخصص آسیب‌های ورزشی و مدرس دانشگاه تهران درباره گرفتگی گردن گفت: بیشتر افراد پس از استفاده طولانی مدت از تبلت یا گوشی موبایل که طی آن گردن به حالت خمیده رو به پایین قرار دارد، دچار سوزش یا گرفتگی در ناحیه گردن می‌شوند. در واقع این علائم هشدار‌های جدی برای این افراد است که از روش مناسب برای خواندن کتاب، تماشای تلویزیون و نگاه به گوشی موبایل استفاده کنند.

او در ادامه افزود: همچنین کسانی که به حالت دراز کش و خمیده بر روی مبل با گوشی موبایل خود کار می‌کنند ضمن آسیب به گردن، ستون فقراتشان با اختلال شدید رو به رو می‌شود.

سعیدی بیان کرد: روش صحیح به این صورت است که گوشی موبایل یا تبلت به طور دقیق رو به روی صورت افراد قرار بگیرد. البته برای اینکه در این روش دست دچار خستگی و سوزش نشود حتما باید تکیه گاهی برای زیر دست قرار دهیم. در واقع باید آرنج دست را روی تکیه گاهی مانند دسته صندلی قرار دهیم تا دست دچار خستگی و آسیب نشود. اگر از میز کار برای استفاده از کامپیوتر یا تبلت استفاده می‌کنید، حتما صندلی دسته دار انتخاب کنید.

چگونه عضلات گردن و پشت شانه‌ها را تقویت کنیم؟

متخصص آسیب‌های ورزشی گفت: چند تمرین ساده برای تقویت عضلات گردن و پشت شانه به خصوص برای دانش آموزان و دانشجویان وجود دارد که در روز‌های استفاده از آموزش آنلاین مناسب هستند. توصیه اول و مهم به والدین است که نحوه صحیح نشست هنگام دریافت آموزش آنلاین را به فرزندان خود آموزش دهند، زیرا استفاده از روش‌هایی مانند خمیدگی زیاد، دراز کش و دمر (روی شکم) مناسب نیست. باید به این نکته توجه داشت که تمام افراد باید از این روش‌های نادرست فاصله بگیرند تا دچار آسیب‌های جدی در ناحیه ستون فقرات و گردن نشوند.

سعیدی در پایان تصریح کرد: توصیه می‌کنیم برای پرهیز از روش‌های نادرست در استفاده گوشی موبایل، از قوزبند استفاده نکنید؛ چراکه باعث ضعف پیش رونده و ناکارآمدی در عضلات می‌شود. بهترین و مهم‌ترین توصیه برای همه سنین، استفاده از روش‌های اصولی و صحیح در زمان فعالیت با گوشی موبایل یا خواندن کتاب است تا از هر گونه آسیب به عضلات گردن و ستون فقرات جلوگیری شود.


برچسب ها: اخبارسلامت دیسک

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *