صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دلایل برفک زدن یخچال و روش‌های از بین بردن آن

۲۸ آذر ۱۳۹۹ - ۰۵:۵۰:۰۱
کد خبر: ۶۸۴۶۴۲
برفک زدن فریزر در دراز مدت امری طبیعی است، اما اگر یخچال شما هر ماه برفک می‌زند علت می‌تواند خراب شدن لاستیک‌های دور در یخچال و فریزر باشد.

- چاره دان نوشت: برفک زدن فریزر در دراز مدت امری طبیعی است، اما اگر یخچال شما هر ماه برفک می‌زند علت می‌تواند خراب شدن لاستیک‌های دور در یخچال و فریزر باشد. برای رفع این مشکل سالی یک بار سالم بودن این نوار‌ها را کنترل کنید تا در صورت کوچک‌ترین نشت هوا آن‌ها را تعویض کنید.

اگر متوجه‌ی برفک در فریزر یا یخچال خود شدید سریعا آن را آب کنید و گرنه برفک ضخیم می‌شود و مصرف انرژی شما بیشتر شده و در نتیجه پول برق شما بیشتر می‌شود.

رفع برفک یخچال به صورت دستی:

در صورت مشاهده برفک‌های غیر قابل طبیعی در یخچال فریزرتان، یخچال را از برق کشیده و مواد غذایی داخل آن را خالی کنید. حال چندین (۲ -۳) ساعت صبر کرده تا برفک‌های داخل آن آب شود.

نکته:

هرگز برفک‌ها را با جسمی تیز نخراشید؛ زیرا باعث آسیب رسیدن به دیواره‌های داخلی یخچال می‌شود.

پیشنهاد:

می‌توانید برای آب کردن برفک‌های داخل یخچال از یک پنکه استفاده کنید و آن را مقابل درب یخچال گذاشته تا برفک‌ها را به مرور آب کند.

پس از آب شدن برفک‌های داخل یخچال آن را با دستمال کاملا خشک کرده و مواد غذایی خود را درون یخچال قرار دهید. پس از گذشت نیم ساعت یخچال را به برق متصل کنید.

اجازه ندهید برفک یخچال یا فریزر سراسر آن را بگیرد و درصورت بروز برفک هرگز از شی یا جسم تیز و خشن برای از بین بردن برفک‌ها استفاده نکنید.

نکته:

حتما باید از خشک بودن یخچال فریزر خود اطمینان حاصل کنید؛ زیرا خیس بودن داخل فریزر باعث برفک زدن مجدد آن می‌شود.

طبق تجربیات کارشناسان البرزبان در این قسمت، برای از بین بردن برفک‌ها لازم نیست یخچال را از پریز بکشید و مواد غذایی را از داخل آن خارج کنید.

اگر قصد انجام این روش را دارید باید دکمه دیفراست یخچال فریزر را فشرده تا یخچال به صورت اتوماتیک خاموش شده و آبی که که در اثر ذوب برفک‌ها ایجاد می‌شود از طریق لوله به ظرف تبخیر که در بالای کمپرسور تعبیه شده است، وارد می‌شود و توسط حرارتی که موتور دارد تبخیر می‌گردد. در پایان دکمه دیفراست به حالت اولیه خود برمی گردد.

مزایا: مزایای استفاده از این حالت شامل: خنک کردن موتور یخچال، و کمتر شدن زحمت و دردسر در آب شدن برفک‌ها می‌باشد.

علت تشکیل برفک در قسمت‌های مختلف یخچال یا فریزر

بسته به محلی که برفک یخچال صورت می‌گیرد، راه حل‌های مختلف ارائه می‌شود. برای مثال:

چنانچه برفک در اطراف درب فریزر باشد، یعنی به صورت کامل بسته نشده است یا مواد غذایی مانع از درست بسته شدن در شدند.

اگر برفک کم و در همه جای فریزر دیده شود ممکن است دمای آن بیش از حد پایین بوده باشد!

چنانچه برفک در تمام جای یخچال به چشم بخورد و سخت بوده و قابل شکستن نباشد، ممکن است در یخچال باز مانده باشد. در ابتدا یخ زدگی در اطراف در خواهد بود سپس به کل فضا کشیده می‌شود. چنانچه برفک فقط در قسمت عقب به چشم بخورد، یعنی جایی که سیم پیچ اپراتور وجود دارد، نشان دهنده مشکل اساسی در چرخه یخ زدایی است. جهت رفع کردن آن لازم است افراد فنی کار و متخصصینی که در زمینه تعمیر یخچال و برفک یخچال اطلاعات کافی دارند مراجعه کرده و از ایشان مشورت بگیرید.

از عوامل دیگری که باعث "برفک زدن یخچال" فریزر می‌شود:

قرار دادن دستگاه در محیطی گرم و بسته

رعایت نکردن فاصله یخچال از دیوار به فاصله ۲۰ سانتی متر

باز و بسته کردن بیش از حد درب یخچال

خرابی در قسمت فن خنک کننده کمپرسور باعث برفک یخچال‌های ساید می‌شود

علت برفک یخچال در قسمت اواپراتور

دلایل متعددی برای به وجود آمدن برفک وجود دارد، که از جمله آن‌ها وجود خرابی و اشکال در هیتر، حسگر، فیوز، کنترل، پنل، فیلتر، تایمر و یا حتی موتور است!

هنگام مواجه شدن با مشکلاتی در هیتر شما می‌توانید اتصالات را از سیم اصلی کنترل کنید در اندازه گیری شما هنگام کنترل بایستی به مقاومت بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ برسید.

درصورتی که حسگر یا فیوز کارکرد مناسب خود را نداشته باشند یعنی ایرادی در یخچال وجود داشته و برفک یخچال حاکی از آن است مقاومت حسگر‌ها باید حدود ۲۰۰۰ تا ۴۰۰۰ باشد.

تایمر دیفراست در واقع یک مساحت الکتریکی است که هر ۶ تا ۸ ساعت یخچال و فریزر را از نظر برق داشتن کنترل می‌کند. چنانچه این تایمر معیوب شود دچار مشکل باشد و روی هم جمع شده و سرما یخچال تا حد زیادی کاهش می‌یابد.

علت تشکیل برفک در یخچال‌های ساید بای ساید

از جمله عواملی که باعث برفک زدن در یخچال‌هایی مانند یخچال ساید بای ساید شده است می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

چنانچه دستگاه در محیط بسیار بسته و یا گرم نگهداری شود، برفک یخچال بیشتر و در فاصله زمانی کوتاه‌تر تشکیل می‌شود.

لازم است فاصله پشت دستگاه تا دیوار حداقل ۲۰ سانتیمتر باشد که تهویه و خنک سازی کمپرسور به شکل صحیح و کامل صورت گیرد.

درب یخچال را بیش از اندازه باز و بسته نکنید. چرا که باعث ورود هوای گرم و محبوس شدن آن در آنجا می‌شود که این عمل برفک یخچال را تسریع می‌بخشد.

چنانچه یخچال‌های شما از نسل قدیمی بوده و سیستم دیفراست ندارد باید به صورت منظم در تاریخ‌های مشخص شده یخچال را خاموش کرد و برفک زدایی کنید.

از سالم بودن و متصل بودن دو شاخه یخچال به پریز مطمئن شویم. این امر شما را در اطمینان حاصل کردن برای تشکیل نشدن برفک در مدت زمان کوتاه کمک می‌کند.

یکی از دیگر دلایلی که ممکن است یخچال‌های ساید بای ساید را دچار برفک کند، خرابی در قسمت فن خنک کننده کمپرسور است. برای این کار می‌توانید به خدماتی که در راستای تعمیر یخچال صورت می‌گیرد، مراجعه کنید و از ایشان بخواهید آن دستگاه را عیب یابی کنند.


برچسب ها: یخچال ترفندها

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *