صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

عملکرد و سابقه آمریکایی‌ها در برجام؛ هشداری برای پرهیز از خوش‌بینی و سهل‌انگاری

۲۷ آذر ۱۳۹۹ - ۰۴:۳۰:۰۱
کد خبر: ۶۸۴۴۲۵
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا با اشاره به اینکه نحوه تنظیم برجام در دولت اوباما هم حزبی بایدن، نشان می‌دهد رژِیم آمریکا در نحوه تنظیم این سند و توافق طوری عمل کردند که این شکنندگی در آن وجود داشته باشد، گفت: نحوه عملکرد و سابقه آمریکایی‌ها در برجام به ما هشدار می‌دهد که نباید خوش‌بینانه و سهل‌انگارانه با این ماجرا برخورد کرد.
سردار «رسول سنایی‌راد» در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به تحولات سیاسی رژیم آمریکا و زمزمه‌هایی که بعضاً شنیده می‌شود، گفت: برگشت آمریکا به برجام در صحبت‌های بایدن و اطرافیانش سخت خواهد بود.

معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا افزود: برخی از آنها حوزه‌های دیگری برای مذاکره و گفت‌وگو از جمله مباحث دفاعی، موشکی و منطقه‌ای ما را مطرح کرده‌اند.
 
بدهکاری آمریکا در برجام
سنایی راد تأکید کرد: به نظر می‌رسد با توجه به بدهکاری آمریکایی‌ها در بحث برجام، اقدام یک طرفه دولت آمریکا در نقض آن، نحوه تنظیم برجام در دولت اوباما هم حزبی بایدن، نشان می‌دهد رژِیم آمریکا در نحوه تنظیم این سند و توافق طوری عمل کردند که این شکنندگی در آن وجود داشته باشد.

بی اعتمادی ناشی از واقع بینی به آمریکا در ورود به برجام
معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا تصریح کرد: این موضوع بی اعتمادی ناشی از واقع بینی را رقم می‌زند، با توجه به این واقعیت‌ها نمی‌توان به آنها اعتماد داشت، نحوه عملکرد و سابقه آمریکایی‌ها در برجام به ما هشدار می‌دهد که نباید خوش‌بینانه و سهل‌انگارانه با این ماجرا برخورد کرد.

سنایی راد با تأکید بر اینکه اگر در مناسبات و تعاملات این‌گونه، دست پر نداشته باشیم آنها از موضع برتر با ما برخورد می‌کنند، اظهارداشت: تمام تلاش ما باید استفاده از ظرفیت‌های درونی، افزایش اقتدار داخلی و ساختار درونی ما باشد، تا امکان دفاع از منافع و استفاده از سایر ظرفیت‌ها را هم فراهم کنیم.

 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *