صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نیازی: «تا روز هشتم» روایتی از عملیات والفجر هشت است

۲۹ آذر ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۷:۰۱
کد خبر: ۶۸۳۶۶۸
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
یک نویسنده کتاب گفت: کتاب «تا روز هشتم» تلاش دارد تا استقامت و اراده قوی رزمندگان و در عین حال تلاش فرماندهان را در سخت ترین شرایط برای کسب برگ برنده مطرح کند.

یحیی نیازی در گفت‌وگو با پیرامون مضمون این کتاب «تا تا روز هشتم» گفت: کتاب «تا تا روز هشتم» روایتی داستانی از عملیات والفجر هشت است که ۸ روز طول کشید، این کتاب به چگونگی تصمیم حمله به فاو پرداخته و حوادث و پیش‌آمدهای عملیات را آن گونه که اتفاق افتاده، روایت می کند. عملیات والفجر ۸ از ۲۰ بهمن ماه شکل گرفت تا به شبه جزیره فاو دست یابند،‌ این عملیات جذابیت‌های خاصی دارد که در کتاب به آن اشاره شده است.

وی در همین راستا وی ادامه داد : روایت کتاب «تا روز هشتم» از لحظه آغاز حمله شروع می شود و با فلش‌بک های مناسب حوادث جبهه ها را مرور کرده است.

نیازی به نحوه نگارش کتاب «تا روز هشتم» اشاره و ابراز کرد: کتاب «تا روز هشتم» روایتی نزدیک از رویدادها و اتفاقاتی است که در عملیات والفجر ۸ رخ داده، این کتاب در راستای کتاب‌های وقایع و رخدادهای ۸ سال دفاع مقدس قرار می گیرد. تلاش شده روایت بسیار ساده و روان مطرح شود تا مخاطب در بین کلمات و جملات دچار پیچیدگی و سردرگمی نشود در عین حال کتاب بر پایه مستندات شکل گرفته شده است.

نویسنده کتاب «بی سیم عملیات کرکوک» تاکید کرد: تمام تلاشم این بود هنگامی که مخاطب کتاب را می‌خواند این احساس درونی وی شکل بگیرد که اکنون در همان شرایط و در همان زمان قرار گرفته است.

وی پیرامون کتاب «تا روز هشتم» ابراز کرد: عبور از اروند رودی که به عنوان رودخانه وحشی نیز از آن یاد می شود یکی از بخش‌های قابل توجه کتاب است، همچنین در بخش‌هایی از آن به بمباران های شیمیایی و بمباران های هوایی لحظه به لحظه اشاره شده است. در عین حال ستون کشی رزمندگان و خواندن سرودها همچنین دعاهایی که به صورت دسته جمعی خوانده می‌شد و در یک خط حرکت می‌کردند نیز به خوبی پرداخته شده است.

نیازی به یکی از جذاب ترین بخش های کتاب «تا روز هشتم» اشاره و ابراز کرد: روز ۲۰ بهمن ماه هنگامی که قرار بود اولین بخش عملیات به اجرا گذاشته شود اولین گام گذر غواصان از رودخانه وحشی اروند بود، آنها به آن سوی اروند رفته و شرایط در ساحل اروند را برای ورود سایر رزمندگان و تجهیزات عملیات فراهم کردند که در کتاب به آن به صورت کامل پرداخته شده است.

نویسنده کتاب «اینجا خط مقدم است» به ویژگی کتاب «تا روز هشتم» اشاره و ابراز کرد: بی‌شک بخش ویژه کتاب «تا روز هشتم» را باید متعلق به لحظه ها، اتفاقات و رویدادها مهیج عملیات و عبور غواصان و غافلگیری رژیم بعث دانست، در عین حال اصطلاحاتی که در جنگ از آن استفاده می‌شد و رخدادهای نظامی خاص در کتاب به خوبی بیان شده، اصطلاحات نظامی و فرمول هایی که در این عملیات به کار گرفته شد نکاتی جذاب و بسیار خواندنی است که کسانی که علاقمند هستند تا لحظات جنگ را برای خود تداعی کنند میتوانند اطلاعاتی دقیق و مستند از آن کسب کنند.

نیازی به پیام کتاب «تا روز هشتم» اشاره و خاطر نشان کرد: کتاب «تا روز هشتم» تلاش دارد تا استقامت و اراده قوی رزمندگان و در عین حال تلاش فرماندهان را در سخت ترین شرایط برای کسب برگ برنده مطرح کند، همانگونه که در بخش‌هایی از کتاب نیز اشاره شده فرماندهان بعد از خدا تمام امیدشان به غواصان و خط شکنان عملیات والفجر هشت بود، این عملیات با موفقیت انجام شد و جبهه ایران توانست برگ‌برنده را کسب کند این همه به خاطر پایمردی استقامت تلاش فراوان و شبانه‌روزی رزمندگان ما در جبهه های هشت سال دفاع مقدس بود که باید به آن توجه ویژه شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *