صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اردوغان؛ سلطان پوشالی

۲۳ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۴:۰۱
کد خبر: ۶۸۳۲۳۰
دسته بندی‌: سیاست ، گزارش و تحلیل
هنوز مدت مدیدی از ژوئیه ٢٠١٦ سپری نشده است که حافظه اردوغان نتواند کودتایی که علیه او اتفاق افتاد بیاد آورد. معلوم نیست اگر حمایت همسایه مجاور ارس از اردوغان نبود، سوار بر هواپیما به کدام مقصد فراری و پناهنده می‌شد تا در انزوایی تحمیلی و تحقیرآمیز در دیار غربت «آراز آراز» را زمزمه کند.
- هنوز مدت مدیدی از ژوئیه ٢٠١٦ سپری نشده است که حافظه «رجب طیب اردوغان» نتواند کودتایی که علیه او اتفاق افتاد و تانک و تجهیزات نظامی ارتش، خیابان‌های ترکیه را فتح کرده بودند، بیاد آورد.
 
معلوم نیست که اگر حمایت همسایه مجاور ارس از وی نبود، سوار بر هواپیما به کدام مقصد فراری و پناهنده می‌شد تا در انزوایی تحمیلی و تحقیر آمیز در دیار غربت «آراز آراز» را زمزمه کند.
 
ولیکن شاید نتوان بر این «خود قهرمان پندار» خرده گرفت. زیرا ترکیه تحت فشار اقتصادی است تا بدانجا که ارزش پول ملی این کشور بشدت فرو ریخته تا جاییکه اکنون هر دلار به ۷.۸۲۶ لیر رسیده است.
 
این ریزش با توجه به احتمال اعمال دور جدید تحریم‌های اتحادیه اروپا (در حمایت از یونان و قبرس) و آمریکا ممکن است حتی افزایش یابد!
 
لذا با توجه به وضعیت کنونی، جهت انحراف افکار عمومی و فرافکنی، میبایستی به هر دست آویزی متوسل شود حتی اگه خواندن شعر در وصف آرزوهایش باشد. 
 
 شایان ذکر است که اردوغان نه تنها توان این را ندارد که در کشورش و نزد همسایگان چهره‌ای کاریزما از خود به نمایش بگذارد، حتی در جهان اسلام نیز با توجه به نزدیکی به رژیم صهیونیستی، علی رغم ظاهری که از خود به عنوان ضد صهیونیست نشان می‌دهد، نخواهد توانست مقبولیتی کسب کند و به هیچ وجه چه در بین اعراب و دیگر کشور‌های اسلامی شریک و متحدی قابل اعتماد بشمار نمی‌آید و بیشتر به یک سیاستمدار حراف که فقط با سخنان و اعمال پوپولیستی سعی در تحمیق مردم کشورش دارد بنظر می‌آید.
 
در خاتمه باید به او یادآور شد که از اول اسفندماه ١٢٠٦ در پی معاهده ننگین ترکمانچای، رود ارس مرز ایران و روسیه اعلام شد و سرزمین‌های شمالی ارس از ایران جدا و به خاک روسیه افزوده شد، اگر کشوری بر خلاف تمامی قوانین بین‌المللی، بخواهد ادعایی را مطرح کند، این مائیم که این اراضی را ادعا داریم و نه کشور ثالثی که مسئولینش حتی تاریخ منطقه را بدرستی نخوانده‌ند. 
 
علی نصری
حقوقدان و مشاور حقوقی مرکز گفتمان‌سازی و ترویج سیاست‌های کلی نظام در مجمع تشخیص مصلحت
نتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *