صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

«فرکانس ۱۱۶۰» صدای مقاومت و ایستادگی را در رادیو آبادان

۲۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۰:۰۱
کد خبر: ۶۸۲۵۶۹
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
یک نویسنده کتاب گفت: کتاب «فرکانس ۱۱۶۰» را نوشتم، زیرا می‌خواستم تا گوشه‌هایی از استقامت مردانی را ثبت کنم که با تمام توان در سخت‌ترین شرایط ایستادگی کردند، البته پیش از این مستندی نیز از سوی صدا و سیما به عنوان «قرارگاه بی‌قرار» تولید و در برخی شهرستان‌ها پخش شد،
فضل‌الله صابری نویسنده کتاب «دلاوری از قمیشلو» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی پیرامون مضمون کتاب «فرکانس ۱۱۶۰» گفت: این کتاب بیانگر حماسه و ایستادگی افرادی است که در طول هشت سال دفاع مقدس سنگر خود را در سخت‌ترین شرایط حفظ کرده و صدای مقاومت و ایستادگی را در رادیو آبادان پابرجا نگه داشتند. 

وی در همین راستا ادامه داد: در آن زمان رادیو در آبادان به عنوان یکی از رسانه‌های پر مخاطب شناخته می‌شد، لذا تلاش همه افراد شاغل در استودیو پابرجا نگه داشتن رادیو بود. من به عنوان یکی از کارکنان این مرکز تلاش کردم تا کتابی بنویسم که حاوی حقایقی شگفت انگیز از هشت سال دفاع مقدس باشد، این کتاب می‌تواند جذابیت‌های فراوانی از دشوار‌ترین لحظه‌های مقاومت و ایثار را بیان کند.
وی با اشاره به پیشینه رادیو ملی نفت آبادان ابراز کرد: پس از انقلاب اسلامی ایران و با شروع جنگ تحمیلی رادیو آبادان تلاش‌ کرد تا کار خود را ادامه دهد، در روز‌های ابتدایی دوران دفاع مقدس هیچکس تصور نمی‌کرد که این حمله به دفاع هشت ساله تبدیل شود، لذا ما نتوانستیم اطلاعات لازم در مورد شروع تهاجم دشمنان و برخورد مردم با این حمله را اطلاع رسانی کنیم، اما وقتی حملات گسترش یافت توانستیم تاکتیک مناسبی را در مقابل با دشمن در پیش بگیریم.

وی جذابترین بخش کتاب «فرکانس ۱۱۶۰» را مکان و شرایط فعالیت کارکنان «رادیو آبادان» دانست و تصریح کرد: جذابترین بخش کتاب «فرکانس ۱۱۶۰» زمانی بود که بچه‌های فعال شبها در رادیو می‌خوابیدند و صبح دوباره به کار خود ادامه می‌دادند. محل استقرار استودیو در ۲۰۰ متری خاک عراق بود، از سوی دیگر با پالایشگاه حدود ۱۰۰ متر فاصله داشتیم، همین نزدیکی سبب شد تا در تیرس دشمن باشیم، در این بین تنها خمپاره انداز‌های نیرو‌های خودی بودند که از ما حمایت می‌کردند.

وی در مورد چرایی نگارش کتاب «فرکانس ۱۱۶۰» خاطرنشان کرد: کتاب «فرکانس ۱۱۶۰» را نوشتم، زیرا می‌خواستم تا گوشه‌هایی از استقامت مردانی را ثبت کنم که با تمام توان در سخت‌ترین شرایط ایستادگی کردند، البته پیش از این مستندی نیز از سوی صدا و سیما به عنوان «قرارگاه بی‌قرار» تولید و در برخی شهرستان‌ها پخش شد، اما در این مستند با کسانی مصاحبه شده بود که در آن شرایط دشوار در استودیو نفت نبودند.

 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *