طرز تهیه ترشی لبوی مجلسی
- تبیان نوشت: ما ایرانیها در فصل پاییز و زمستان ترشیهای مختلفی مثل ترشی سیر، ترشی سبزیجات و ترشی گیلاس را به عنوان چاشنی در کنار غذا مصرف میکنیم. لبو سرشار از آنتیاکسیدان بوده و دارای طبع گرم وتر است.
طرز تهیه ترشی لبوی مجلسی
مواد لازم:
- لبو ۱ کیلو
- سرکه ۲ لیوان
- سیاه دانه ۲ قاشق غذاخوری
- تخم گشنیز ۲ قاشق غذاخوری
- دانه فلفل ۵ عدد
- رزماری ۱ برگ
- شکر در صورت تمایل ۲ قاشق غذاخوری
- نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا لبوها را بخوبی شسته و با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا برای دو ساعت بپزد، سپس آن را به شکل دلخواه خرد کنید.
لبوهای خرد شده و شکر را به همراه سرکه روی حرارت قرار داده و اجازه دهید تا برای دو دقیقه با هم بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود.
در این مرحله برگ رزماری، تخم گشنیز، سیاه دانه، دانه فلفل و نمک را به مخلوط لبو اضافه کرده و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. حالا ترشی را در شیشه مورد نظر بریزید و برای یک هفته داخل یخچال قرار دهید تا ترشی برسد.