صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرز تهیه ترشی لبوی مجلسی

۲۱ آذر ۱۳۹۹ - ۰۴:۵۰:۰۱
کد خبر: ۶۸۲۴۳۳
ترشی لبو یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین ترشی های فصل زمستان است، تهیه ترشی لبو بهترین روش برای نگهداری این گیاه پرخاصیت در این فصل است.

- تبیان نوشت: ما ایرانی‌ها در فصل پاییز و زمستان ترشی‌های مختلفی مثل ترشی سیر، ترشی سبزیجات و ترشی گیلاس را به عنوان چاشنی در کنار غذا مصرف می‌کنیم. لبو سرشار از آنتی­‌اکسیدان بوده و دارای طبع گرم و‌تر است.

طرز تهیه ترشی لبوی مجلسی

مواد لازم:
- لبو ۱ کیلو
- سرکه ۲ لیوان
- سیاه دانه ۲ قاشق غذاخوری
- تخم گشنیز ۲ قاشق غذاخوری
- دانه فلفل ۵ عدد
- رزماری ۱ برگ
- شکر در صورت تمایل ۲ قاشق غذاخوری
- نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا لبو‌ها را بخوبی شسته و با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا برای دو ساعت بپزد، سپس آن را به شکل دلخواه خرد کنید.

لبو‌های خرد شده و شکر را به همراه سرکه روی حرارت قرار داده و اجازه دهید تا برای دو دقیقه با هم بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود.

در این مرحله برگ رزماری، تخم گشنیز، سیاه دانه، دانه فلفل و نمک را به مخلوط لبو اضافه کرده و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. حالا ترشی را در شیشه مورد نظر بریزید و برای یک هفته داخل یخچال قرار دهید تا ترشی برسد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *