صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ناظر مجلس در ستاد ملی مقابله با کرونا: توالی منطقی در تصمیم‌گیری‌های ستاد وجود ندارد/ ضرورت تشکیل مرکز مستقل داده‌پردازی

۲۱ آذر ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰:۰۱
کد خبر: ۶۸۲۰۳۶
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
عضو ناظر مجلس در ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه توالی منطقی و علمی در رسیدن به برخی راه حل‌ها در این ستاد وجود ندارد، گفت: معمولاً ما در جلسات ستاد ملی مقابله با کرونا با حجم زیادی از تصمیمات مواجه هستیم، این در حالی است که این تصمیمات ما به ازای اجرایی و عملی و خروجی ندارد.
سید امیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به حضور در جلسات ستاد ملی مقابله با کرونا و طرح دیدگاه‌های مجلس در این ستاد گفت: در حال حاضر هم بنده و هم کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تیم کارشناسی در بخش‌های مختلف مربوط به مسائل کرونا تشکیل داده‌ایم و تلاش داریم پیرو جمع‌بندی داده‌های این گروه علمی، نتایج آن را از نگاه مجلس در ستاد ملی مطرح کنیم که البته جمع‌بندی موارد مقداری زبان بر است و ما پیگیر این موضوع هستیم.

وی با اشاره به اینکه یکی از مسائلی که در نظام تصمیم گیری‌ها حائز اشکال است یکی تکیه بر گزارش دستگاه‌های اجرایی است که در ستاد ملی مقابله با کرونا هم دیده می‌شود، افزود: یعنی ما باید برای هر گزارش یک مکانیزم راستی‌آزمایی داشته باشیم به عنوان مثال اگر گزارشی از وزارت بهداشت در ستاد ملی مقابله با کرونا مطرح می‌شود ما باید مرکز داده پردازی مستقلی برای این آمار‌ها و داده‌ها داشته باشیم که این موضوع فعلا وجود ندارد تا مشخص شود برخی اعداد یعنی - رشد‌ها و افت‌ها - چقدر دقیق است.

نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: نکته دوم این است که وقتی ما از یک مسئله‌ای به یک راه حل می‌رسیم باید مشخص شود که توالی منطقی آن راه حل چیست؟ یعنی چرا برای حل این مسئله به این راه رسیدیم چرا که راه حل‌ها بسیار مهم هستند؛ به عنوان مثال چرا ما باید قرنطینه هوشمند انجام دهیم؟ و یا منع آمد و شد داشته باشیم؟ نکته بعدی این است که این راه حل چقدر ضمانت اجرایی دارد و ما چقدر توان اجرایی آن را داریم.

این نماینده مجلس بیان داشت: ممکن است راه حل‌های ما، یک راه حل مناسب باشد، اما ابزار و زیرساخت‌های آن را نداشته باشیم بنابراین، این موارد به طور کلی در جلسات ستاد مقابله با کرونا بحث نمی‌شود.

وی با بیان اینکه توالی منطقی و علمی در رسیدن به برخی راه حل‌ها در ستاد ملی مقابله با کرونا وجود ندارد، گفت: از این رو معمولا ما در جلسات ستاد ملی مقابله با کرونا با حجم زیادی از تصمیمات مواجه هستیم، این در حالی است که این تصمیمات ما به ازای اجرایی و عملی و خروجی ندارد.

این نماینده مجلس اظهار داشت: ستاد ملی مقابله با کرونا جایی است که پیشتر باید مباحث مربوط به راه حل‌ها در زمینه مقابله با کرونا مورد بحث و بررسی قرار بگیرد و پس از آن این موارد به ستاد ارجاع شده و اعضای این ستاد به آن‌ها مهر تایید بزنند درست به مانند مجلس که محل تصمیم سازی نیست و محل تصمیم‌گیری مواردی است که پیش‌تر در کمیسیون‌ها مورد بررسی قرار گرفته است.

«عضو ناظر مجلس در ستاد ملی مقابله با کرونا» تاکید کرد: با این حال ایده‌های مجلس پیرو ارائه به ستاد مقابله با کرونا در دست طبقه بندی است و می‌کوشیم تا نظرات مستقل را به این ستاد ارائه کنیم و هر کدام از این موارد یک به یک به ستاد ملی مقابله با کرونا ارائه خواهد شد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *