صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حمله هکرها علیه بزرگترین شرکت امنیت سایبری آمریکا

۱۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۷:۱۵
کد خبر: ۶۸۱۹۹۰
سرقت اطلاعات بزرگترین شرکت امنیت سایبری آمریکا، نگرانی های عمیقی در مورد امنیت سایبری در این کشور ایجاد کرد.
شرکت بزرگ آمریکایی امنیت سایبری «فایرآی»، با انتشار بیانیه‌ای خبر هک شدن خود را اعلام کرد.
 
به گزارش «نیویورک تایمز»، شرکت امنیت سایبری «فایر آی»، که با بسیاری از نهاد‌های دولتی مهم آمریکایی و آژانس‌های دولتی و شرکت‌های سراسر جهان همکاری دارد، با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که توسط مهاجمانی پیشرفته از یک کشور با ابزار‌ها و تکنیک‌های جدید هک شده است.
 
براساس بیانیه «فایر آی»، ابزار‌ها و تکنیک‌های به کار رفته در حمله مذکور می‌تواند برای انجام حمله‌های جدید در سراسر جهان مورد استفاده قرار بگیرند.
 
این شرکت ۳.۵ میلیارد دلاری که مشتریان سرشناسی دارد، از طریق شناسایی مقصران امنیتی در بزرگ‌ترین موضوع‌های امنیت سایبری جهان کسب درآمد می‌کند.
 
نیویورک تایمز مدعی شده که واقعیت‌هایی مانند تایید «اف بی آی» مبنی بر انجام این عملیات توسط یک دولت بدون ذکر نام، نشان می‌دهد که مظنون اصلی حمله اخیر به «فایرآی» کیست؛ به نظر می‌رسد، روسیه عامل این عملیات باشد.
 
این گزارش می گوید در واقع زمانی که تمرکز آژانس‌های اطلاعاتی عمومی و خصوصی آمریکا بر تامین امنیت انتخابات ریاست جمهوری بود، فرصت مناسبی برای روسیه ایجاد شد تا نگاهش را به سایر اهداف معطوف کند.
نیویورک تایمز در بهش دیگری نوشت این عملیات بزرگ‌ترین عملیات در نوع خود از سال ۲۰۱۶ است که طی آن گروهی موسوم به «ShadowBrokers» که هنوز ناشناس مانده اند، اطلاعات مهم و البته ابزار‌های سایبری آژانس امنیت ملی آمریکا را در اختیار کره شمالی، چین و روسیه قرار دادند که منجر به حملات مخربی با هزینه‌ای ۱۰ میلیار دلاری به سازمان‌های دولتی، بیمارستان‌ها و ... در آمریکا و سراسر جهان شد.
 
حمله سایبری علیه «فایرآی»، تبعات ناخوشایندی بر تقریبا نیمی از جمعیت آمریکا خواهد داشت.
 
«کوین مندیا»، افسر اطلاعاتی سابق نیروی هوایی و مدیرعامل «فایرآی»، گفت «این حمله متفاوت از ده‌ها هزار حادثه‌ای است که در طول سال‌ها با آن مواجه بوده ایم؛ به نظر می‌رسد آنها بسیار آموزش دیده و منظم و متمرکز بودند؛ گوگل، مایکروسافت و سایر شرکت‌های فعال در زمینه امنیت سایبری شیوه‌های به کار رفته در این حمله را پیشتر ندیده اند.»
 
تلاش‌ها برای تشخیص ارتباط حمله مذکور با عملیات پیچیده دیگر توسط آمریکا ادامه دارد.
 
به زعم آمریکا، حمله به «فایرآی، نوعی تلافی جویی است؛ چراکه بازرسان این شرکت بارها، واحد‌های اطلاعات نظامی روسیه را به دلیل هک شبکه برق در اوکراین و شهر‌های آمریکا مقصر تشخیص دادند.»
 
در همین حال مقام‌های انجمن ملی امنیت اطلاعات بین المللی روسیه ادعا‌های مربوط به حملات هکری را رد کردند.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *