صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آزادی ۱۷۰ زندانی در طرح پایش زندانیان زندان مرکزی رشت

۱۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۱:۰۱
کد خبر: ۶۸۱۹۵۹
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
دادستان مرکز استان گیلان از آزادی ۱۷۰ زندانی در طرح پایش و غربالگری زندانیان زندان مرکزی رشت خبر داد و گفت: در حال حاضر برای ۱۲۰۰ نفر اشتغال مولد در زندان فراهم شده است.
- حجت الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی رییس کل دادگستری استان گیلان به همراه سید مهدی فلاح میری دادستان مرکز گیلان و جمعی از مسئولان قضایی، در راستای دستورالعمل ابلاغی رییس قوه قضاییه در خصوص پایش زندانیان، از زندان مرکزی رشت بازدید و با زندانیان دیدار کردند.

سید مهدی فلاح میری دادستان مرکز استان گیلان طی این بازدید با اشاره به اعمال ارفاق قانونی اخیر برای آزادی زندانیان گفت: با اجرای دستورالعمل‌های ابلاغی و ارفاق قانونی در نظر گرفته شده، تاکنون بیش از ۱۷۰ نفر از زندان‌های استان گیلان آزاد شدند.

وی هدف از این بازدید را نیز اجرای دستورالعمل رییس قوه قضاییه در خصوص پایش زندانیان بیان کرد و اظهار داشت: مسئولان قضایی طی بازدید امروز با زندانیانی که به دلایل گوناگون از قبیل عدم اطلاع یا پیگیری از سوی خانواده زندانی، تاکنون موفق به استفاده از ارفاق قانونی نشده اند، رو در رو ملاقات داشته و به بررسی و رفع مشکلات قضایی آنان پرداختند.

دادستان مرکز استان گیلان در خصوص اهتمام دستگاه قضایی بر حفظ سلامت زندانیان افزود: سالن جدیدی برای متهمین و محکومینی که وارد زندان می‌شوند اختصاص یافته است و افراد در بدو ورود در آن قرنطینه شده و در صورت اطمینان از سلامتی، به بند‌های زندان انتقال می‌یابند.

وی با اشاره به اینکه برخی زندانیان سرپرست خانوار بوده و خانواده هایشان در سختی و تنگنای معیشتی قرار دارند گفت: بانک اطلاعاتی دقیقی تهیه و خانواده‌های نیازمند توسط واحد مددکاری زندان و دادسرا شناسایی شده و با کمک انجمن حمایت از زندانیان و بنیاد تعاون و خیرین در اصناف استان گیلان، بالغ بر ۲۰۰ بسته معیشتی تهیه و به خانواده‌ها تقدیم شد.

فلاح میری دادرسی الکترونیک را اقدامی پیشگیرانه در دوران شیوع کرونا دانست و ابراز داشت: یکی از دغدغه‌های سازمان زندان‌ها و محاکم قضایی، اعزام زندانی به دادگاه‌ها برای حضور در جلسات تحقیق و رسیدگی بود که با تجهیز زندان‌ها و محاکم به سامانه‌های الکترونیکی، نیاز به حضور فیزیکی زندانیان مرتفع شده و دادرسی‌ها از طریق ویدیوکنفرانس برگزار می‌شود.

وی در پایان به اهمیت حرفه آموزی و اشتغال زندانیان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر برای ۱۲۰۰ نفر اشتغال مولد در زندان فراهم شده است که موجب کسب درآمد برای زندانیان بوده و در تلاش هستیم تا ظرفیت اشتغال در سال‌های آینده افزایش یابد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *