صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرز تهیه «همبرگر مرغ» خانگی

۱۹ آذر ۱۳۹۹ - ۰۴:۵۰:۰۱
کد خبر: ۶۸۱۸۳۲
همبرگر مرغ یا همان چیکن برگر یکی از غذا‌های رژیمی پرطرفدار است که می‌توان با رعایت نکاتی ساده آن را در خانه تهیه کنید.

_ آرگا نوشت: برای ساخت همبرگر مرغ و قارچ (برگر مرغ) به شکل خانگی با استفاده از مقداری گوشت مرغ چرخ کرده و ادویه‌های دلخواه می‌توانید این غذای خوشمزه را به راحتی در منزل آماده کنید و به عنوان ساندویچ میل کرده، یا اینکه به صورت کتلت مرغ و قارچ در کنار برنج سرو نمایید.

 

فسفود چیکن برگر که در این مطلب قصد آموزش آن را داریم، یک غذای رژیمی پر طرفدار و عالی برای افرادی است که تمایلی به مصرف گوشت قرمز نداشته و یا از خوردن آن منع شده اند. ضمن اینکه پیشنهاد می‌کنیم، در صورت تمایل، در کنار یادگیری برگر مرغ و قارچ آموزش داده شده در اینجا، از طرز تهیه قارچ برگر،  پیتزا آلفردو و هات داگ ارائه شده در مطالب قبلی دیدن نمایید.

مواد لازم

آرد سوخاری/ نصف لیوان
روغن سبزیجات/ ۴ قاشق غذا خوری
فلفل پوبلانو/ یک عدد
آویشن/ یک قاشق غذا خوری
پیاز سفید بزرگ/ ۲ عدد
سینه مرغ/ ۷۵۰ گرم
ران مرغ/ یک عدد
ورق پنیر گودا/ ۴ عدد
قارچ/ نیم کیلو
سیر/ ۲ حبه
کره/ ۲ قاشق چای خوری
نان برگر گندمی کامل/ ۴ عدد
نمک و فلفل/ به مقدار لازم

طرز تهیه همبرگر مرغ و قارچ به روش خانگی

برای تهیه همبرگر مرغ و قارچ، در ابتدا قارچ‌ها را تمیز کرده و خرد کنید و سپس درون تابه بدون روغن تفت دهید تا زمانی که آب آن کاملا تبخیر شود، سپس زیر تابه را خاموش کرده و بگذارید تا قارچ‌ها خنک شوند.

سینه و ران مرغ را فیله کرده و به صورت مکعبی خرد نمایید، سپس قارچ‌های خنک شده را به مرغ اضافه کنید.

حال پیاز‌های ورقه ورقه شده را به همراه دو حبه سیر به مواد قبلی اضافه کنید و سپس همه مواد را با هم چرخ کنید یا آن را در غذا ساز ریخته و کاملا پوره کنید. سپس آویشن و نمک و فلفل، زردچوبه و نصف لیوان آرد سوخاری را اضافه کنید و همه مواد را به خوبی ورز دهید تا به خورد هم بروند، سپس یک مشت از مواد را برداشته و در داخل یک پلاستیک فریز صاف و یکدست کرده تا به شکل یک دایره پهن و بدون ترک در آید. (به طور مرتب با دست ترک‌ها را بگیرید.)

اکنون برگر آماده شده و می‌توانید برای سرخ کردن آن، داخل یک تابه نچسب مقداری روغن بریزید و بگذارید بر روی حرارت کمی داغ شود، سپس برگر را در داخل تابه قرار داده و دو طرف آن را سرخ کنید، حررات زیر آن را کم کنید تا به خوبی پخته و مغز پخت شود.

در صورت تمایل می‌توانید در این مرحله از طرز تهیه همبرگر مرغ و قارچ، یک پنیر گودا یا پنیر پیتزا ورقه‌ای را روی برگر‌ها قرار دهید، سپس درب تابه را به مدت ۲۰ دقیقه ببندید تا پنیر آب شود. اکنون می‌توانید همبرگر آماده شده را لای نان گذاشته و به همراه گوجه فرنگی، خیارشور، پیاز، جعفری و سس میل نمایید.

ذکر چند نکته در تهیه همبرگر مرغ و قارچ

توجه داشته باشید در طرز تهیه همبرگر مرغ و قارچ حتما از ران استفاده شود، در غیر این صورت برگر سفت خواهد شد. در صورتی که فقط گوشت سینه موجود بود، حتما باید ۵۰ گرم کره نرم شده را با مواد مخلوط کنید تا از سفتی آن گرفته شود.

شما عزیزان می‌توانید از قبل مواد همبرگر را آماده کنید، در یخچال نگهدری کرده و روز بعد سرخ کنید.

همبرگر مرغ و قارچ یک غذای پر طرفدار است که استفاده از ادویه‌های مختلف و ترکیبات دیگری مثل پنیر گودا و یا پنیر ورقه‌ای بستگی به ذائقه شما دارد.

اگر مایل بودید، می‌توانید نان همبرگر را از قبل گرم کنید، برای این منظور نان را به مدت ۵ دقیقه درون فر با دمای ۳۵۰ درجه سانتی گراد قرار داده و یا اینکه به مدت یک دقیقه در ماهی تابه گرم کنید تا حالت ترد پیدا کند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *