صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مردم هشدار‌های سیل را جدی نمی‌گیرند

۱۸ آذر ۱۳۹۹ - ۰۷:۳۰:۰۱
کد خبر: ۶۸۱۵۱۳
به گفته معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، مهم ترین مشکل نیروهای امدادی، جدی نگرفتن هشدارها توسط مردم مناطق سیل زده است.

- در روز‌های اخیر شاهد جاری شدن سیلاب در چندین استان جنوبی کشور هستیم و متاسفانه ۷ نفر از هموطنان در حوادث اخیر جان خود را از دست داده اند.

به گفته نهاد‌های امدادی، امدادرسانی هنوز ادامه دارد، اما عده‌ای از مردم، هشدار‌ها را جدی نمی‌گیرند.

محمدباقر محمدی در گفت‌وگو با میزان گفت: همانطور که در جریان هستید، در روز‌های اخیر بیشتر استان‌های جنوبی کشور دچار پدیده سیلاب هستند و نیرو‌های امدادی از لحظات اولیه در محل حضور دارند؛ به طوریکه تاکنون ۳۰۰ نفر اسکان اضطراری داده شده اند.  

وی افزود: متاسفانه در حال حاضر مهم‌ترین مشکل ما، که روند امدادرسانی را مشکل می‌کند، مردم ساکن مناطق سیل زده هستند که هیچ توجهی به هشدار‌ها نمی‌کنند.

این مقام مسئول در جمعیت هلال احمر ادامه داد: سازمان هواشناسی از روز‌ها قبل، هشدار وقوع سیل را صادر کرده و بود ما در جمعیت هلال احمر آماده باش بودیم، اما مردم محلی بدون هیچ گونه توجهی به هشدار، همانند قبل به زندگی خود ادامه می‌دهند که این مسئله مشکلات فراوانی ایجاد کرده است.

محمدی با اشاره به اینکه سیل چند روز اخیر هیچ مصدومی نداشته است، گفت:متاسفانه عده‌ای با رعایت نکردن و جدی نگرفتن هشدارها، با جان خود بازی می‌کنند.

وی افزود: به عنوان مثال خودرویی که سرنشینان آن جان خود را از دست دادند، بدون توجه به هشدارها، از مسیری حرکت کرده بودند که فرعی بود و بسیار خطرناک بود.

معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر ادامه داد: همچنین روز گذشته موتورسکلتی بدون توجه به هشدار‌ها و دقت در انتخاب مسیر، از عرض یک رودخانه رد شد که نزدیک بود موتورسوار به خاطر این اشتباه جانش را از دست بدهد و در حال حاضر در بیمارستان بستری است.

در سیل چه نکاتی را رعایت کنیم؟

محمدی گفت: ابتدا در هر نوع حادثه باید به هشدار‌های سازمان‌های مربوطه توجه کنیم و آن‌ها را جدی بگیریم.

وی افزود: بهتر است در شرایط بحرانی در خانه بمانیم، اما هنگام خروج از منزل برای کار‌های ضروری حتما باید نکات ایمنی شامل پوشیدن لباس مناسب فصل را رعایت کنیم.

این مقام مسئول در جمعیت هلال احمر ادامه داد: حدالمقدور از سفر‌های غیرضرروی اجتناب کنیم و در صورت اجبار باید از زنجیرچرخ استفاده کنیم. همچنین آب و غذا حداقل به مدت ۲۴ ساعت همراه خود داشته باشیم.

معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر اظهار کرد: تنها از جاده‌ها و مسیر‌های اصلی که امن هستند، ستفاده کنیم. همچنین توجه داشته باشیم که حضور نیرو‌های امدادی در جاده تضمین کننده سفر ماست بنابراین از جاده‌های اصلی تردد کنیم.

محمدی گفت: بهتر است کودکان و نوجوانان تحت نظر خانواده‌ها از خانه خارج شوند و حتما افراد خانواده بدانند چه کسی کجاست تا در مواقع ضروری عملیات جستجو سریع‌تر به نتیجه برسد.

وی تاکید کرد: از مردم می‌خواهم هشدار‌های نهاد‌های امدادی را جدی بگیرند و با جان خود بازی نکنند.

انتهای پیام/ 


برچسب ها: سیل امداد و نجات

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *