صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کرونا و افزایش فقر در شهرهای انگلیس

۱۷ آذر ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۵:۰۱
کد خبر: ۶۸۱۳۲۲
گاردین می‎گوید واکسن‌های کووید-۱۹ امیدوار کننده است، اما در بسیاری از مناطق انگلیس بحران شیوع کرونا ادامه خواهد یافت.

- همه گیری ویروس کرونا در انگلیس به سختی به افرادی که قبلا با مشکلات مالی روبرو بودند ضربه زده است.

گاردین در گزارشی ضمن اعلام این موضوع، می‎گوید «هفته گذشته، وضعیت نابسامان بخش‌های زیادی از انگلیس در خبر‌ها منتشر شد.»

روز دوشنبه گذشته، اندیشکده موسسه لگاتوم گزارش داد که حدود ۷۰۰ هزار نفر در انگلیس در نتیجه بحران ویروس کرونا به فقر رسیده اند.

روز بعد یکی از شبکه‌های خبری انگلیس گزارشی از وضعیت وخیم مردم شهر «لنکاوی برنلی»، منتشر کرد.

وضعیت محرومیت در این منطقه به حدی شدید بود که مردم انگلیس را در شوک فرو برد؛ خانواده‌هایی که گاز و برق نداشتند و کودکانشان از گرسنگی شدید رنج می‌بردند؛ این کودکان در حدی گرسنه بودند که به محض دریافت بسته‌های غذا، آنها را پاره کرده و خوردند.

به نظر می‌رسید گزارش اخیر واکنشی تکان دهنده را در پی داشته باشد، اما بزودی عناوین دیگر نیز فرا رسید تا تمرکز ملی را به جای دیگری ببرد؛ اطلاعیه دولت انگلیس برای پخش زودهنگام واکسن فایزر - بایونتک و در مقابل هشدار‌هایی مبنی بر اینکه در دسترس قرار گرفتن این واکسن برای همه مدت زمان طولانی به طول می‌انجامد؛ از طرفی هم یک گمانه زنی دیوانه وار درباره زودگذر بودن اثر این واکسن‌ها که ممکن است باعث شود وضعیت به حالت قبل بازگردد.

گزارش‎ها به طور ناراحت کننده‌ای نشان می‌دهد ویروس کرونا در ماه های گذشته وضعیت بسیاری از مردم انگلیس و مکان‌هایی را که از ابتدا به سختی رونق داشتند، بدتر کرده است.

درست در شمال مرکز شهر منچستر و در محله محروم «کولی هورست»، مردانی در حدود ۲۰ تا ۳۰ سال دیده می‌شوند که در مدت شش ماه گذشته کار نکرده اند.

بسیاری از صاحبان کسب و کار‌های در حال فعالیت در این منطقه هم که با خیابان‌های خالی روبرو هستند می‌گویند که نمی‌توانند تا فصل بهار دوام آورند.

گاردین در بخش دیگری نوشت «بدون اغراق، مردم انگلیس نه تنها در مورد مشاغل، مزایا و کسب و کارها، بلکه در مورد سلامت روان و تجربیات ترس، افسردگی و تنهایی صحبت می‌کردند.»



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *