همچنان آمارهای متفاوتی از حضور دانش آموزان در شاد شنیده میشود
آیا همه فرزندان ایران اسلامی از آموزش و پرورش رایگان و در سطح مناسب برخوردار هستند؟ آیا فرصت برابر برای فرزندان ایران در زمینه آموزش و پرورش فراهم شده است؟
- شیوع کرونا سال تحصیلی امسال را به شدت تحت تأثیر قرار داده و اخبار و اطلاعیههای مسئولین وزارت آموزش و پرورشو دیگر مسئولین درباره حضور در برنامه شاد، اینترنت رایگان، بالا بردن سرعت اینترنت، و بالا بردن کیفیت برنامه شاد و از طرف دیگر حادتر شدن شیوع کرونا و رنگ بندی مناطق و شهرستانها بر اساس میزان شیوع کرونا و بحث درباره آموزش غیر حضوری و دغدغه والدین در خصوص نحوه آموزش فرزندانشان همگی این روزها مطرح شده و میشوند، ولی مثل اینکه تا حدودی همه ما فراموش کردیم که هنوز دانش آموزانی هستند که نتوانستند گوشی هوشمند یا تبلت تهیه کنند و به تحصیل در فضای مجازی به مانند دیگر همسالان خود ادامه دهند.
در شرایط کنونی شبکه شاد تنها برنامه جایگزین آموزش حضوری است که حتی نسبت به قبل خانوادهها را درگیر آموزش کودکانشان کرده است؛ و در شرایط کنونی برای روند آموزش بسیار مفید است، اما امارهای متفاوتی از مسیولین در خصوص حضور دانش آموزان در شاد به گوش میرسد، ولی دیگر کسی واکنشی نسبت به این اعداد و ارقام متفاوت نشان نمیدهد مثل اینکه دیگر کسی نسبت به آموزش و عدالت آموزشی حساس نیست.
مدیرکل دفتر تربیت بدنی آموزش و پرورش پیشتر در گفتگو با میزان اضهار کرد که ۱۳ میلیون دانش آموز شاخص قد و وزن خود را در شاد ثبت کرده اند و همچنین عنوان کرد در این وبینار بسته تحول و کنترل وزن و چاقی دانش آموزان با رویکرد ترویج سبک زندگی فعال و سالم، که به ادارات آموزش و پرورش کل استان و همینطور کلیه شهرستانها، مناطق و مدارس کل کشور ابلاغ شده است تا بر اساس این تقویم اجرایی آموزش را انجام داده و قد و وزن دانش آموزان که معیار یا شاخص اصلی برای کنترل وزن دانش آموزان است، در واقع این اندازه گیری از سوی والدین صورت گرفته و نزدیک به ۱۳ میلیون دانش آموز در سامانه سماد شاخص قد و وزن خود را ثبت کرده اند.
به گزارش برخی رسانه ها، ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار معلم و دانشآموز در شبکه آموزشی دانشآموز (شاد) حضورداشتهاند که بهطور میانگین هر نفر برای ۵۲ دقیقه و ۳۰ ثانیه فعالیت داشتند.
بر اساس اعلام وزارت آموزش و پرورش و طبق آخرین آمار منتشر شده از فعالیت کاربران در شبکه شاد تاکنون بیش از ۱۲میلیون دانش آموز، ۱۱۱ هزار مدیر و ۷۰۶ هزار معلم در پلتفرم شاد احراز هویت شده اند و بر اساس گزارش وزارت آموزش و پرورش، در طول شبانهروز بیش از ۶۰۱ هزار پخش زنده در پلتفرم شاد برگزارشده است و بیش از ۲۵۰ میلیون پیام توسط این پلتفرم در بین کاربران مبادله شده است. همچنین بیشینه پهنای باند مصرفی پلتفرم شاد در روز گذشته ۳۴۶ گیگا بیت بر ثانیه بوده است.
تاکنون بیش از ۱۲ میلیون و ۳۱۱ هزار و ۹۹۷ نفر دانش آموز، ۱۱۱ هزار و ۳۷ نفر از مدیران مدارس و ۷۰۶ هزار و ۸۴۰ نفر معلم در شبکه آموزشی دانشآموز (شاد) احراز هویت شده اند.
معاون رفاه اجتماعی وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی، احمد میدری اعلام کرده که؛ از ۱۴۰ هزار کودکی که در مقطع ابتدایی از مدرسه بازماندهاند و تعداد کودکانی نیز که به علت فقر شناسایی شدند حدود ۱۰ هزار نفر است که با کمک نهادهای حمایتی در حال بازگرداندن آنها به مدرسه هستیم.
در حالی که نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس محمد وحیدی در گفتگو با میزان اظهار کرده بود که، هنوز فاصله زیادی با نقطه مطلوب عدالت آموزشی داریم، که در حال حاضر ۳/۵ میلیون دانشآموز هنوز به اپلیکیشن «شاد» دسترسی ندارند. این ۳/۵ میلیون نفر یا در محلی زندگی میکنند که اینترنت وجود ندارد و یا تبلت و گوشی تلفن مورد نیاز را ندارند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *