صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بحران اصلی پناهجویان در بالکان؛ سرمای زمستان و خصومت روزافزون مردم بومی

۲۱ آذر ۱۳۹۹ - ۲۱:۱۵:۰۱
کد خبر: ۶۸۰۷۷۳
بحران پناهجویی در اروپا با فرا رسیدن فصل سرما تشدید و بر مشکلات معمول اضافه شده است.
پناهجویان در مسیر اروپا علاوه بر دشواری‌های معمول این مسیر اکنون با سرمای زمستان، شیوع کرونا و تشدید خصومت مردم محلی کشور‌های مختلف مواجه هستند.
 
به گزارش پایگاه «نیو هیومنیتارین»، نگرانی کارکنان و گروه‌های امدادی در مورد تقریبا ۱۰ هزار پناهجوی گرفتار در کشور‌های بالکان غربی در همسایگی اروپا، با نزدیک شدن فصل سرما، کمبود پناهگاه و افزایش خصومت مقام‌ها و مردم محلی با این افراد، افزایش یافته است.
 
کشور‌های حوزه بالکان اعم از یونان، ترکیه، کرواسی، بوسنی، یوگسلائی، صربستان، کوزوو و ... از سال ۲۰۱۶ به مسیری ناخواسته برای حرکت پناهجویان به سمت اروپا تبدیل شده اند.
 
در سال ۲۰۱۸، آژانس پناهجویان سازمان ملل، اعلام کرد تقریبا ۶۸ هزار پناهجو فقط وارد بوسنی شده اند که عمده آنها درصدد رفتن به کرواسی یا فراتر از آن، کشورهای عضو اتحادیه اروپا هستند.
 
بیشتر این پناهجویان پس از گذراندن دوره‌ای سخت در ساختمان‌های متروک، اردوگاه‌ها و چادرها، توسط پلیس کرواسی با خشونت به عقب رانده می‌شوند.
 
در عین حال زندگی در این اماکن به دلیل سرمای شدید منطقه که از اواخر دسامبر آغاز می‌شود، ناممکن است.
شیوع کرونا مشکل اسکان پناهجویان را تشدید کرده است؛ اگرچه تعداد ابتلا و مرگ و میر کرونایی در میان پناهجویان اندک است، اما سیاستمداران کشور‌های حوزه بالکان از ابتدای شیوع این بیماری از پناهجویان به عنوان عامل گسترش کرونا یاد کردند.
 
این اتهام علاوه بر اتهام‌های کلیشه‌ای مانند مجرم و سارق بودن آنها، زندگی را برایشان دشوارتر کرد.
 
به همین دلیل حملات خشونت بار فیزیکی و آنلاین علیه پناهجویان افزایش یافته است.
 
گاهی اوقات تهدید‌های آنلاین توسط گروه‌های ضد پناهجویی که تا ۱۰ هزار عضو دارند، عملی می‌شوند؛ البته گروه‌ها و افراد حامی پناهجویان نیز از این حملات در امان نیستند و این اقدام‌های خشونت بار روند کمک رسانی به پناهجویان را با اختلال مواجه کرده است.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *