صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بررسی نقش عناصر نفوذی در ایجاد بحران‌های تصنعی در جلسه یکی از کمیسیون‌های مجلس خبرگان

۱۳ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۸:۰۸
کد خبر: ۶۸۰۳۰۶
کمیسیون سیاسی، اجتماعی و فرهنگی مجلس خبرگان رهبری صبح پنجشنبه ۱۳ آذرماه با تشکیل جلسه‌ای مسائلی همچون «نقش نفوذ و عناصر نفوذی در ایجاد بحران‌های تصنعی و نقطه‌ای در معیشت مردم» و «ناکارآمدی و عدم هماهنگی برخی از وزارتخانه ها، سازمان‌ها و نهاد‌ها در مقابله با فشار‌های حداکثری اعمال شده از سوی دشمنان» مورد بررسی قرار داد.
- کمیسیون سیاسی، اجتماعی و فرهنگی مجلس خبرگان رهبری صبح پنجشنبه ۱۳ آذرماه با رعایت کامل شیوه نامه‌های بهداشتی، تشکیل جلسه داد.
 
در این جلسه که با حضور چند تن از مسؤولان امنیتی و اقتصادی تشکیل شد علاوه بر تحلیل مسائل جاری روز، مسائلی همچون «نقش نفوذ و عناصر نفوذی در ایجاد بحران‌های تصنعی و نقطه‌ای در معیشت مردم» و «ناکارآمدی و عدم هماهنگی برخی از وزارتخانه ها، سازمان‌ها و نهاد‌ها در مقابله با فشار‌های حداکثری اعمال شده از سوی دشمنان» مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

اعضای کمیسیون سیاسی، اجتماعی و فرهنگی مجلس خبرگان رهبری، همچنین ضمن قدردانی از تلاش‌ها و مجاهدت‌های پیدا و پنهان در مقابله با تحریم‌های ظالمانه و خنثی سازی اهداف شوم دشمن بر موارد زیر تأکید کردند:

- ضروری است نتایج و فرصت‌های حاصله، تحت الشعاع فضای ایجاد شده ناشی از انتخابات آمریکا قرار نگیرد و تمرکز بر تقویت و قوی شدن اقتصاد کشور با رهایی از واردات و تکیه بر تولید داخل استمرار یابد.

- با توجه به رویکرد‌های وزارت خزانه داری و اتاق جنگ اقتصادی آمریکا علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی، تدابیر لازم جهت عدم امکان تحمیل کنوانسیون‌های پالرمو و CFT و خسارت‌های جبران ناپذیر آن اندیشیده شود.

- نظر به تدابیر و رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب در ۱۷ ربیع و همچنین جلسه معظم له با شورای عالی هماهنگی اقتصادی، ضروری است با رویکردی فعال‌تر هماهنگی‌های لازم بین دستگاه‌های اقتصادی، وزارتخانه‌های اقتصاد، نفت، صمت، جهاد کشاورزی و بانک مرکزی در راستای شناسایی و حل مسائل اقتصادی که منجر به فشار معیشتی به مردم عزیز شده است به عمل آید.

- با استفاده از آسیب شناسی واگذاری‌های انجام شده و آثار و تبعات آن که گاه سبب لطمه‌های جبران ناپذیر به توانمندی راهبردی اقتصادی، تولید ملی و اشتغال کشور شده است در واگذاری‌های آتی بنگاه‌های اقتصادی دولت در نظر گرفته شود.

- اهتمام و جدیت بیشتر در فرصت آفرینی اقتصادی و تعامل با همسایگان و شرکای راهبردی در دستور کار قرار گیرد.

این جلسه در دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری در قم تشکیل شد.
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *