صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پرداخت سه روزه تسهیلات در قالب «کشاورز کارت»

۱۳ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۱:۴۵
کد خبر: ۶۸۰۲۶۳
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
مدیر کل امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی در توضیح فرآیند دریافت تسهیلات گفت: بعد از احراز هویت کشاورز ، حداکثر تا سه روز منابع در اختیار متقاضی قرار خواهد گرفت.
خبرگزار ی میزان - محمد خالقی در گفت‌وگوی تلویزیونی در خصوص ارائه تسهیلات به کشاورزان با استفاده از کشاورز کارت گفت: با توجه به افزایش هزینه تولید به ویژه در بحث تامین نهاده‌های تولید برای کشاورزان، نیاز به تامین نقدینگی و دسترسی به نهاده‌ها ایجاد شد.

مدیر کل دفتر امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی افزود: موضوع تامین نهاده‌ها برای جهاد کشاورزی اهمیت ویژه‌ای دارد و وزارت جهاد کشاورزی تصمیم گرفت برای تامین نهاده‌های تولید به ویژه کود و سموم که وارداتی هستند کارت‌هایی با همکاری بانک کشاورزی طراحی کند.

وی در خصوص منابع این طرح تسهیلاتی گفت: در مرحله اول با همکاری بانک مرکزی مبلغ ۲ هزار میلیارد تومان برای این طرح تأمین شد که به ازای هر هکتار ۲ میلیون تومان و حداکثر تا سقف ۲۰ میلیون تومان به هر کشاورز تسهیلات پرداخت خواهد شد.

طبق گفته‌های خالدی دستورالعمل‌های وزارت جهاد کشاورزی و بانک عامل در این خصوص به استان‌ها ابلاغ شده است و تعدادی از متقاضیان نیز تسهیلات مربوطه را دریافت کرده‌اند.

مدیر کل امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی در توضیح فرآیند دریافت تسهیلات گفت: لیست افراد توسط وزارت جهاد کشاورزی جهت ارزیابی توسط سامانه پهنه‌بندی در اختیار بانک عامل قرار می‌گیرد و بعد از احراز هویت کشاورز ، حداکثر تا سه روز منابع در اختیار متقاضی قرار خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه ضمانت این تسهیلات به صورت زنجیره‌ای و توسط خود کشاورزان قابل انجام است، افزود: مدت بازپرداخت این تسهیلات یک ساله بوده و با نرخ ۱۲ درصد و به صورت سرمایه در گردش در اختیار کشاورز قرار داده می‌شود.

خالدی در پایان با بیان اینکه سالانه بین ۲۰ تا ۳۰ هزار میلیارد تومان به صورت سرمایه در گردش برای تسهیلات کشاورزان در نظز گرفته می‌شود، بیان کرد: این ۲ هزار میلیارد تومان که در قالب کشاورز کارت پرداخت می‌شود نمی‌تواند همه کشاورزان را پوشش دهد و به همین دلیل مجدداً درخواستی را برای دریافت منابع مالی به کارگروه مقابله با پیامد‌های اقتصادی ناشی از کرونا ارائه کرده ایم.
به گفته خالدی این کارت‌ها با نرخ ترجیحی شارژ می‌شوند تا دسترسی به نهاد‌های تولیدبرای کشاورز راحت‌تر و نقدینگی برای کشت محصولات به ویژه محصولات پاییزی، تامین شود.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *