توسعه برنامههای اصلاحی و تربیتی در زندان مرکزی سنندج
وی افزود: با افتتاح این بند جدید ضمن افزوده شدن فضاهای خوابگاهی به زندان مرکزی سنندج، زمینه گسترش هرچه بیشتر برنامه های اصلاحی و تربیتی نیز فراهم میشود.
رئیس کل دادگستری کردستان گفت: ساخت سازها و بازسازیهای صورت گرفته در زندان مرکزی سنندج با توجه به کمبود اعتبارات را نشان دهنده عزمی راسخ در جهت نیل به اهداف سازمان زندانها که همان اصلاح و بازسازگاری اجتماعی مددجویان است.
جوهری دادستان مرکز استان کردستان نیز که دراین مراسم حضور داشت کمک به گسترش برنامه های قرآنی در زندانها را در ارتباط مستقیم با اصلاح پذیری شخصیت مددجویان دانست و گفت: یکی از بهترین و موثرترین راهکارهای اصلاحی و تربیتی، تشویق و شرکت دادن مددجویان به شرکت کردن در برنامه های قرآنی و فرهنگی است.
وی در ادامه تصریح کرد: توجه به حقوق شهروندی از مهمترین موارد مورد توجه در هر جامعه ای است که زندان ها نیز به مانند جامعه ای کوچک اما با نیازهای یک جامعه بزرگ از این قائده مستثنی نیستند. لذا آنچه در زندانهای کردستان به وضوح قابل مشاهده است توجه به آسایش زندانیان است که خود نمونه ای بارز از توجه به حقوق شهروندی آنان است.
گرجی زاده مدیرکل زندانهای کردستان نیز در این مراسم گفت: افزایش این بند جدید به مجموعه زندان مرکزی سنندج با هدف کاهش آسیب رفتارهای پرخطر و هم چنین کاهش تراکم مددجویان است.
وی بیان داشت: ساخت این بند جدید موجب افزوده شدن 350 مترمربع به مساحت فضاهای خوابگاهی و تعداد 110 تخت نیز به تعداد تخت های زندان مرکزی سنندج شده که این امر علاوه بر راحتی و آسایش بیشتر زندانیان موجب حفظ حقوق شهروندی آنان نیز می شود.
مدیرکل زندانهای کردستان با بیان این مطلب که اجرای هرچه بهتر برنامه های اصلاحی و تربیتی فضای کافی را نیز می طلبد، اظهار داشت: با توجه به قدیمی و فرسوده بودن بافت اکثر زندانهای استان و هم چنین زندان مرکزی سنندج، در چند سال گذشته و با توجه به کمبود شدید اعتبارات مسئولین زندانهای استان اقدام به بازسازی و هم چنین تغییر کاربری قسمت های مختلف زندانها کرده اند و به این ترتیب تا به امروز قسمتی از نواقص و مشکلاتی که ناشی از همین کمبود فضا می باشد رفع شده است.