صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرز تهیه «کومپیر» با سیب‌زمینی کبابی

۱۳ آذر ۱۳۹۹ - ۰۵:۵۰:۰۲
کد خبر: ۶۸۰۱۰۵
«کومپیر» یکی از پیش غذا‌های ترکیه است که با سیب‌زمینی کبابی درست می‌شود. این غذا را می‌توانید برای عصرانه‌ها و یا دورهمی‌ها آماده کنید.

_ سوران نوشت: امروز هم ما میخواهیم سفر کنیم به کشور ترکیه و یکی از پیش غذا‌های معروف و خوشمزه انجا را امتحان کنیم. کومپیر یا سیب‌زمینی کبابی غذایی بسیار محبوب و پرطرفدار در ترکیه است.

کومپیر یا سیب‌زمینی کبابی

مواد اولیه:

سیب زمینی خیلی بزرگ ۳ عدد ‏

کنسرو ذرت نصف پیمانه

کنسرو نخود فرنگی نصف پیمانه

سوسیس خرد شده و سرخ شده یک پیمانه

کالباس ۴ ورق

خیارشور ۱ پیمانه

فلفل شیرین قلمی نصف پیمانه

پنیر پیتزای رنده شده نصف پیمانه

سس مایونز مقداری

سس کچاپ مقداری

کره مقداری

 

طرز تهیه:

۱ ابتدا فر را با درجه ۲۰۰ می‌گذاریم گرم شود. سپس بعد از ۱۵ دقیقه خوب وقتی فر گرم شد، سیب زمینی‌ها را شسته و داخل فویل می‌پیچیم و آن‌ها را داخل سینی فر گذاشته و داخل فر قرار می‌دهیم و درجه فر را تا ۲۵۰ درجه یا کمی کمتر افزایش می‌دهیم. چون سیب زمینی‌ها بزرگ است تقریبا یک ساعت و نیم زمان می‌برد تا پخته شود و برای اینکه مطمئن شویم سیب زمینی‌ها پخته چاقویی از روی فویل به داخل آن فرو می‌کنیم. با زدن چاقو اگر سیب زمینی نرم بود، پخته است و گرنه زمان پخت را بیشتر می‌کنیم.

۲- مواد لازم بالا را خرد کرده و کنار می‌گذاریم.  

۳- سپس سیب زمینی را همانطور که داغ است با چاقو برش زده البته برش را تا آخر نمی‌زنیم تا حالت سیب زمینی و کاسه‌ای اش را از دست ندهد. سپس داخلش را با قاشق تا حدی می‌تراشیم و پوره سیب زمینی را خالی می‌کنیم. سپس کمی نمک روی آن پاشیده و یک قاشق پر از پنیر پیتزا و کره را با پوره سیب زمینی مخلوط می‌کنیم.

۴- تا پوره سیب زمینی سرد نشده پنیر را مخلوط می‌کنیم تا پنیر آب شود این مواد و دوباره به کاسه سیب زمینی بر می‌گردانیم و روی آن را از مواد خرد شده به دلخواه پر می‌کنیم و روی آن سس مایونز و سس کچاپ می‌ریزیم.  ۵- این غذا یک غذای ترکیه‌ای محسوب می‌شود که طعم و شکل جالبی دارد. البته در مغازه‌های ترکیه داخل سیب زمینی را به میل مشتری پر می‌کنند مثل پاستا، زیتون، ترشی، تخم مرغ و سالاد الویه و مواد گفته شده بالا.

بیشتر بدانید از طرز تهیه کومپیر یا سیب‌زمینی کبابی با سوجوک

کومپیر غذایی بسیار محبوب و پرطرفدار در ترکیه می‌باشد که بعد از کباب کردن سیب زمینی در فر و خارج کردن مقداری ازگوشت سیب زمینی آن راخالی و بنا به سلیقه غذایی خود با مواد خوراکی متنوع و خوشمزه‌ای پر می‌کنند.  کومپیر با سیب‌زمینی معمولی یا شیرین که رنگ آن نارنجی است آماده می‌شود و طرز تهیه آن بسیار سریع است. در ضمن این غذا ظاهر اشتها برانگیزی دارد.

مواد لازم برای تهیه کومپیر با استفاده از سوجوک

۱ پیمانه سوجوک (خرد شده)

۱ پیمانه کالباس ژیگو (خرد شده)

۲ قاشق سوپ‌خوری پنیر پارمسان

۳ قاشق سوپ‌خوری پنیر پیتزا

۴ عدد سیب‌زمینی بزرگ

نصف پیمانه ذرت

۱ پیمانه فلفل دلمه‌ای خرد شده

کره و نمک به مقدار لازم

طرز تهیه کومپیر یا سیب‌زمینی کبابی

فر را به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده و سیب‌زمینی‌های شسته را چرب و داخل فویل می‌پیچیم، در سینی فر گذاشته و دمای فر را تا ۲۵۰ درجه ازیاد می‌کنیم (پختن سیب‌زمینی‌ها حدود یک ساعت و نیم زمان لازم دارد). بعد از این، سیب‌زمینی‌ها را با یک عدد سیخ جوبی تستمی کنیم تا از پخت کامل آن‌ها مطمئن شویم.

با یک برش طولی کوتاه روی سیب‌زمینی داخل آن را (نه به طور کامل) با دقت به کمک قاشق خارج می‌کنیم. حالا گوشت سیب‌زمینی را با نمک، فلفل، کره و نصف پنیر پارمسان و پنیر پیتزا مخلوط و دوباره داخل سیب‌زمینی خالی شده برگردانیم. (نگذارید سیب‌زمینی خنک شود).

سپس موادی که برای کومپیر آماده کرده‌ایم (سوجوک خرد شده، کالباس ژیگو خرد شده، ذرت، فلفل دلمه‌ای خرد شده) را داخل سیب‌زمینی ریخته و پنیر پارمسان و پنیر پیتزای باقی مانده را روی لایه‌ها قرار می‌دهیم.

کومپیر‌های پر شده را ۵ دقیقه داخل فرمی گذاریم و شعله بالای فر را روشنمی کنیم تا پنیر‌ها روی مواددراخل کومپیر‌ها آب شود. بسته به سلیقه، در کنار این غذا انواع سس مانند خردل و گوجه فرنگی و مایونز را استفاده کنید.

 


برچسب ها: طرز تهیه غذا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *