صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

وضعیت اقتصادی لبنان؛ بانک جهانی از افزایش ۱۲۰ درصدی تورم خبر می دهد

۱۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۸:۲۷
کد خبر: ۶۸۰۰۸۹
بانک جهانی با انتشار گزارشی درباره وضعیت اقتصادی لبنان می گوید که تولید ناخالص داخلی این کشور در سال ۲۰۲۰ حدود ۲۰ درصد کاهش داشته است.

بانک جهانی به تازگی گزارشی درباره اقتصاد لبنان در بحبوحه بحران مالی، ویروس کرونا و پیامد‌های انفجار ماه آگوست در بیروت منتشر کرده است.

به گزارش پایگاه المانیتور، بانک جهانی می‌گوید که لبنان در یک رکود آشکار قرار دارد که این رکود می‌تواند پیامد‌های بی سابقه‌ای را برای سرمایه انسانی، شکوفایی و ثبات این کشور به همراه داشته باشد.

المانیتور می‌نویسد «بحران اقتصادی در لبنان از اکتبر سال ۲۰۱۹ در میانه بازار کار ضعیف و اعتراضات گسترده در این کشور آغاز شد؛ شیوع کرونا و محدودیت ادامه دار ناشی از آن، اوضاع را پیچیده‌تر کرده و علاوه بر این انفجار ماه آگوست نیز در شهر بیروت بر عمق این مشکلات افزوده است.»

بانک جهانی نیز در گزارش خود چندین پیش بینی بدبینانه درباره وضعیت اقتصادی لبنان ارائه داده است؛ انتظار می‌رود تولید ناخالص داخلی لبنان در سال ۲۰۲۰ حدود ۱۹.۲ درصد کاهش را تجربه کند و این در حالی است که این رقم برای سال ۲۰۱۹ حدود ۶.۷ درصد بوده است.

بر اساس گزارش بانک جهانی، گردشگری لبنان نیز بر اثر شیوع ویروس کرونا آسیب دیده به گونه‌ای که در ۵ ماه نخست سال جاری، ورود گردشگر به این کشور ۷۱.۵ درصد کاهش داشته است.

گزارش بانک جهانی می‌گوید که تورم لبنان در فاصله ماه ژانویه تا آگوست ۱۲۰ درصد افزایش داشته و فعالیت بخش خصوصی در این کشور به طور قابل ملاحظه‌ای کاهش یافته است.

بر اساس برآورد‌های بانک جهانی، در سال ۲۰۲۱ بیش از نیمی از مردم لبنان فقیر خواهند بود؛ بانک جهانی چندین تدبیر اصلاحی را برای لبنان ارائه داده که از جمله این تدابیر ریشه کن کردن فساد و ناکارآمدی دولت، تغییر ساختار وام‌ها و توسعه زیرساخت هاست.

المانیتور در بخش دیگری نوشت با این حال، راه خروج لبنان از بحران نامشخص است؛ پس از انفجار در بیروت و استعفای جمعی کابینه، این کشور همچنان بدون دولت به سر می‌برد و مذاکرات میان بیروت و صندوق بین المللی پول نیز به نتیجه نرسیده است.

 


برچسب ها: لبنان میشل عون

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *