صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

از معلولیت چند نفر در سال ۹۸ جلوگیری شد؟

۱۲ آذر ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۲:۰۱
کد خبر: ۶۷۹۸۷۰
به گفته ریس سازمان بهزیستی کشور، با انجام غربالگری‌های مختلف و انجام آزمایش‌های ژنتیکی در سال ۹۸، از معلولیت بیش از ۲۰ هزار کودک جلوگیری به عمل آمد.

وحید قبادی دانا ضمن عرض تبریک روز جهانی افراد دارای معلولیت در گفت‌وگو با میزان گفت: امیدواریم روزی در جامعه ما شخصی که دارای معلولیت است، بتواند یک زندگی مستقل همراه با  منزلت اجتماعی در بستر خانواده داشته باشد و این مسئله مسلتزم این است که همه افراد جامعه، معلولان را به رسمیت بشناسند.

وی افزود: در جامعه، حدود ۱۰ درصد از جامعه، دارای معلولیت هستند و در واقع بزرگترین اقلیت در کشور محسوب می‌شوند و توجه به آن‌ها یکی از ملاک‌های پیشرفته بودن کشور‌های مختلف در جهان تلقی می‌شود.

این مقام ارشد در سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: این سازمان اقدامات گسترده‌ای برای این افراد انجام می‌دهد. به عنوان مثال پیشگیری از معلولیت‌ها یکی از خدمات است که به عنوان غربالگری صورت می‌گیرد.

قبادی دانا  درباره غربالگری ناشنوایی گفت: در سال ۹۸ با انجام غربالگری شنوایی برای نوزدان، از ایجاد ناشنوایی در بیش از سه هزار نوزداد جلوگیری شد و بیش از ۱ میلیون نفر با پوشش ۹۲ درصدی به مراکز درمانی ارجاع داده شدند.

وی با اشاره به غربالگری بینایی افزود: در سال گذشته بیش از سه میلیون کودک ۳ تا ۶ سال، برای جلوگیری از معلولیت بینایی، غربالگری تنبلی چشم شدند و با پوشش ۸۱ درصدی مورد بررسی قرار گرفتند که از  نابینایی ۱۶ هزارو ۲۰۰ کودک پیشگیری به عمل آمد.

ریس سازمان بهزیستی کشور اظهار کرد: مشاوره‌های ژنتیک در ۲۹۰ مرکز در سطح کشور انجام می‌شود و برای ۳۸۴ هزار نفر در سال گذشته آزمایشات ژنتیکی انجام شد. همچنین  از تولد هزارو ۴۴۴ نوزاد معلول با انجام سقط درمانی جلوگیری به عمل آمد.

وی ادامه داد: تا پایان سال ۱۴۰۰، تمام خانواده‌هایی که دارای دو معلول هستند به صورت رایگان می‌توانند از خدمات مشاورزه‌ای ژنتیکی و درمان استفاده کنند.


برچسب ها: معلولیت بهزیستی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *