فروش ۱۲ میلیونی «کاکا» بعد از ۱۱ هفته اکران
- سینمای کرونا زده سال ۹۹ به دلیل شیوع این بیماری علنا اکران بهار را به طور کامل از دست داد، اکران نوروزی به عنوان مهمترین فصل اکران سینمای کشور با تعطیلی سالنها روبرو شد و از سویی بسیاری از آثاری که نماینده اکران نوروزی بودند اکرانشان را به زمانی دیگر تغییر دادند.
با فرارسیدن تابستان و از ابتدای تیر ماه سال جاری سینماها بازگشایی شدند، اکران دو فیلم موفق جشنواره فیلم فجر و نماینده اکران نوروزی در ابتدا امید اکثریت فیلمسازان را نسبت به بازگشت مخاطبان به سینما با وجود ادامه شیوع بیماری کرونا را زنده نگه داشته بود، اما شکست سنگین هر دو فیلم باعث شد تا بازگشاییها از همان ابتدا شکست بخورد.
با سقوط آزاد دو فیلم پربازیگر «شنای پروانه» و «خوب بد جلف: ارتش سری» رسما دیگر آثار پربازیگر از اکران پا پس کشیدند و چرخه اکران تابستان به صفی از آثار کم بازیگر و یا متوسط تبدیل شد، صفی که شاید تاکنون اینقدر سینماها را برای اکران خالی ندیده بودند، اکران این فیلمها همچون هنداونه دربسته بود، از سویی در شرایط عادی این فیلمها به سختی در فصول خوب سال اکران میشدند و از سویی دیگر اکران در شرایط کرونا هم محکوم به شکست بود.
حال اکران پاییز ۹۹ آغاز شده و فیلم سینمایی «کاکا» یکی دیگر از نمایندگان این دوره از اکران است، این فیلم هم به نظر از جمله آثاری است که شاید هیچگاه شانسی در چرخه اکران پیدا نمیکرد و حال کرونا برایش فرصتی شده تا سرگروهی در سینماها را هم تجربه کند.
فیلم سینمایی کاکا به کارگردانی علی سراهنگ و تهیهکنندگی امیر سمواتی از روز چهارشنبه ۱۹ شهریور در سینماها اکران شد، دومین ساخته سراهنگ بعد از فیلم زمانی برای ایستادن است، فیلمی که بعد از ۱۱ هفته خود تنها ۱۲ میلیون تومان فروخته تا از همان ابتدا بداند با چه نوعی از فروش روبرو است.
حسین محجوب، مهران احمدی، فرید سمواتی، رویا افشار، رضا اکبرپور، شیفته خرمدل، فرانک کلانتر و رها خدایاری بازیگران فیلم کاکا هستند. حضور این بازیگران هم نتوانسته دلیل برای حضور تماشاگران در سالن سینما باشد، باید دید فیلمسوزی در دوران کرونا تا چه زمان در سینما ادامه خواهد داشت.
در خلاصه داستان فیلم آمده است: حسام مرد شصت سالهای است که با زن جوانی به عنوان همسر دومش و بیخبر از خانوادهاش ازدواج میکند. این مسئله باعث درگیری حسام با پسرش و خانوادهاش میشود. فیلم درباره یک عشق ممنوعه است.
حسام مرد شصت ساله ایست که زن دوم و جوانی، دور از چشم خانواده اش میگیرد. پسر حسام غافل از اینکه بداند او همسر پدرش است، از پدر و مادرش میخواهد او را برایش خواستگاری کنند. فیلم، درگیری دو نسل را در مقابل زیاده خواهی نسل گذشته و مهجور ماندن نسل جدید را نشان میدهد.
عوامل این فیلم عبارتند از: کارگردان: علی سرآهنگ، تهیهکننده: امیر سمواتی با مشارکت مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، نویسنده فیلمنامه: علی سرآهنگ و رضا اکبرپور، مدیر فیلمبرداری: مصطفی بافرونی، تدوین: سجاد پهلوانزاده، آهنگساز: مسعود سخاوتدوست، طراح صحنه و لباس: علی نصیرینیا، صدابردار: منصور شهبازی، صداگذار: علیرضا نکولعل، دستیار تدوین: هرمز فرشی، مدیر تولید: مجید گودرزی، جانشین تهیهکننده: مهدی کارآمد تبریزی، پخش: موسسه درخشان آفتاب عالمتاب.