صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پیشرفت‎های علمی، نظامی و هسته ای ایران و هراس مثلث «غربی عبری عربی»

۱۰ آذر ۱۳۹۹ - ۰۵:۱۵:۰۱
کد خبر: ۶۷۹۰۶۱
واقعیت این است که نظام سلطه با هر کشوری که تلاش کند تا به پیشرفت و دانش دست یابد مخالفت می‌کند و برای اجرای مخالفت خود از هر ابزاری بهره می‌برد.

- ضدیت نظام سلطه با ایران تنها در مقوله پیشرفت‌های نظامی نیست؛ ایران توانسته است در زمینه نظامی به پیشرفت‌های بزرگی دست یابد و البته تسلیحات و تجهیزات نظامی تنها بخشی از قدرت نظامی ایران است و مهمتر از آن فرماندهی و خوش فکری فرماندهانی است که در نیروهی مسلح جمهوری اسلامی ایران حضور دارند و همه اینها نتیجه تلاش تفکر انقلابی در نیرو‌های مسلح است.

زمانی که آمریکا سردار دلاور ایران حاج قاسم سلیمانی را در یک اقدام تروریستی در خاک عراق به شهادت رساند، تصورش بر این بود که دکترین نظامی ایران در منطقه پایان خواهد یافت اما انتصاب بی‌درنگ سردار قاآنی از سوی فرماندهی کل قوا  این خلاء را به سرعت پر کرد و کار‌ها در منطقه پیش رفت.

دشمنان ایران که نظام سلطه سرکردگی آن را بر عهده دارد، از پیشرفت‌های نظامی ایران واهمه دارند چرا که می‌دانند در صورت کوچکترین تعدی و تعرضی به منافع ایران، پاسخ تند و باورنکردنی دریافت خواهد کرد.

سیاست آمریکا در موضوع مربوط به عرصه نظامی ایران شکست خورده است چرا که پیشرفت‌های نظامی  تهدیدات علیه ایران را خنثی کرده است؛ هر گونه جنگی علیه ایران سر بگیرد، بازنده اصلی آن آمریکا، رژیم صهیونیستی و رژیم‌های وابسته عربی منطقه خواهند بود.

ترور چند وجهی است، برای اهداف خاص دنبال می‌شود، هر اقدام تروریستی در سطح و عمق خود دارای اهدافی است، گاهی ترور شخصیت‌های سیاسی در دستور کار است، در زمانی دیگر ترور فرماندهان نظامی سرشناس و در مقطعی نیز ترور شخصیت‌های علمی و دانشمندانی که در تلاش هستند کشور را از وابستگی نجات دهند.

شهید محسن فخری شخصیتی علمی بود؛ او دانشمندی بود که در عرصه‌های گوناگون علمی فعالیت داشت و دستاورد‌هایش در عرصه پزشکی، دفاعی و هسته‌ای پس از شهادتش برای افکار عمومی آشکار شد.

اما دشمنان شهید فخری زاده را به خوبی می‌شناختند، ترور چنین شخصیتی از سوی دشمنان با هدف ضربه زدن به پیشرفت علمی کشور انجام شد.

چنین اقدامات تروریستی واهمه دشمنان را از پیشرفت‌های علمی ایران نشان می‌دهد.

هنگامی که مثلث شیطانی «غربی عبری عربی» در میدان نبرد در تحولات منطقه‌ای مقابل ایران و جبهه مقاومت شکست‌های سنگینی را متحمل شد، رویکرد خود را تغییر داد.

ترور دانشمندان در عرصه‌های گوناگون از سوی نظام سلطه برای جلوگیری از پیشرفت‌های علمی ایران انجام می‌شود.

در حالی که دنیا درگیر ویروس کروناست و انتظار می‌رود کشور‌هایی که عمدتا در اردوگاه نظام سلطه قرار دارند، باید برای مهار ویروس کرونا در جهان تلاش کنند، می‌بینیم که حتی از دادن ساده‌ترین دارو‌ها و تجهیزات پزشکی به ایران ممانعت می‌کنند.

هر آنچه که تاکنون در میدان نبرد با ویروس کرونا در ایران انجام شده است، به همت دانشمندان و پزشکانی است که پای کار هستند و شهید محسن فخری زاده که روز جمعه گذشته در یک اقدام تروریستی به شهادت رسید، یکی از حلقه‌های زنجیر مبارزه با بیماری ویروس کرونا بود.

شهید فخری زاده توانسته بود کیت‌های تست سریع تشخیص کرونا را به تولید برساند و این اقدام یک پیشرفت و تحولی است که در انحصار کشور‌های غربی قرار دارد و بر اساس سیاست نظام سلطه وابستگی به آنها در این زمینه‌ها از اهداف دشمنان است.

ایران توانسته است بسیاری از انحصار گرایی‌های نظام سلطه را بشکند و در اختیار بگیرد و آنها نیز برای جلوگیری از پیشرفت‌های ایران از همه ابزار‌هایی که در اختیار دارند استفاده می‌کنند و ترور در این مقطع حساس یکی از مهمترین ابزاری است که آنها بار‌ها از آن بهره بره برده‌اند.

نظام سلطه به شدت با پیشرفت‌های علمی و نظامی ایران مخالف است چرا که می‌داند دستیابی ایران به علوم گوناگون وابستگی‌ها را کاهش می‌دهد و اجازه نمی‌دهد که آمریکا بتواند سلطه خود را بر ایران و منطقه گسترش بدهد.

اکنون نیز رژیم صهیونیستی، آمریکا و رژیم سعودی شاید از ترور شهید فخری زاده شادمان باشند اما شهید فخری زاده شاگردانی را در مکتب خود تربیت کرده است که راه او را با قدرت هر چه بیشتر ادامه می‌دهند، همانگونه که رهبر انقلاب اسلامی در پیامشان تاکید کردند «دو موضوع مهم را همه‌ دست‌ اندرکاران باید به‌ جِدّ در دستور کار قرار دهند؛ نخست پیگیری این جنایت و مجازات قطعی عاملان و آمران آن، و دیگر پیگیری تلاش علمی و فنی شهید در همه‌ی بخش‌هایی که وی بدان ها اشتغال داشت.»

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *