صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

وزیر کشور: روند ابتلاء به کرونا نزولی شده است

۰۸ آذر ۱۳۹۹ - ۲۲:۳۰:۵۹
کد خبر: ۶۷۸۷۷۳
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به اینکه رعایت پروتکل‌های بهداشتی به ۸۰ درصد رسیده است، گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که کار‌ها در هفته گذشته موفقیت آمیز بوده  و روند ابتلا به کرونا نزولی شده است.

- عبدالرضا رحمانی فضلی شامگاه شنبه در برنامه تلویزیونی تیتر امشب با اشاره به اینکه رعایت پروتکل‌های بهداشتی به ۸۰ درصد رسیده است، گفت: نیروی انتظامی ۸۲ هزار و ۸۹۲ نفر را برای اجرای این طرح به کار گرفته است.

وزیر کشور بیان داشت: در هفته گذشته سه جلسه قرارگاه برگزار شد و جلسات خوبی را با استانداران و روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی و همچنین ۵۰۰ نفر از روسای شبکه‌های بهداشت و ۴۵۰ نفر از فرمانداران کشور داشتیم.  

وی با بیان اینکه پایه و مبنای این طرح شهر‌ها و شهرستان‌ها هستند، گفت: امیدواریم این طرح را در این هفته نیز با موفقیت به پایان برسانیم. بررسی‌ها نشان می‌دهد که کار‌ها در هفته گذشته موفقیت آمیز بوده  و روند ابتلا به کرونا نزولی شده است.  

 

 

فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا تصریح کرد: در ۱۶۰ شهر که این طرح محدودیت تردد و فعالیت صنوف اجرا می شود روند ابتلای بیماری کرونا رو به پایین است و در استان بوشهر فوتی ها به صفر رسیده، در خراسان جنوبی از ۱۶ تا ۱۷ فوتی در روز به ۶ و ۷ نفر رسیده ایم.

 رحمانی فضلی عنوان کرد:  بیش از ۵۰۰ هزار بازدید تنها توسط نیروی انتظامی گزارش شده است و  ۲۳۲ هزار و ۷۵۰ مورد تذکر داده شده است و بیش از ۱۲ هزار مورد پلمب انجام شده است.

وی بیان داشت: طبق گزارش‌های ارائه شده مشخص شد در ۶۰ شهر مسیرشان از قرمز به نارنجی رسیده و تعداد بستری هایشان کم شده است و در مورد این طرح که یک هفته از آن گذشته است در بوشهر فوتی‌ها به صفر رسیده است و در خیلی از استان‌ها با فضا‌های مناسبی مواجه هستیم.

وزیر کشور گفت: مردم واقعا همکاری خوبی در اجرای طرح مدیریت هوشمند محدودسازی داشتند. کنترل ساعت تردد از ساعت ۲۱ تا ۴ صبح بود و خودمان پیش بینی می‌کردیم در مرحله اول، حدود ۶۰ درصد مردم خودشان رعایت کنند و به بقیه باید تذکر دهیم، اما بیش از ۸۰ درصد مردم خودشان رعایت کردند و بیرون نیامدند و به بقیه هم که امدند تذکر داده شد و ۵۰ هزار مورد تذکر داده و پیامک فرستادیم و در مراحل اول جریمه نکردیم.
 
وی با بیان اینکه رهگیری بیماران کرونایی به ما نشان داد که هفتاد و پنج درصد مبتلایان قرنطینه را نقض کرده اند، گفت: ما فردی را داریم که مبتلا به کرونا بوده است و بر اساس بررسی‌های صورت گرفته فهمیده ایم به ۱۶ استان تردد کرده است. هر چقدر در کنترل و شناسایی آن ۲ تا ۳ درصد مبتلا نسبت به کل جمعیت کشور موفق شویم می‌توانیم برای آن ۹۷ تا ۹۸ درصد افراد سالم محدودیت‌ها را کاهش دهیم.

رحمانی فضلی عنوان کرد: ۴۲ درصد تردد‌ها نسبت به قبل کاهش یافته است و در مناطق قرمز ۲۶ هزار خودرو جریمه شدند.
در اصناف با همکاری و هماهنگی خوبی مواجه بودیم. در شرایط کنونی در برخی مناطق ۹۰ درصد مغازه هایشان را تعطیل کرده و همکاری می کنند و می‌دانیم این تعطیلی‌ها هزینه آور است و می‌دانیم موارد در نظر گرفته شده در ستاد و قرارگاه همه خسارات آنها را جبران نمی‌کند، اما با سلامت مردم کار داریم که همه در حال همکاری هستند.

فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: هم اکنون ۶۰ هزار تست گرفته می‌شود که بناست این تست‌ها به ۱۰۰ هزار مورد برسد که نسبت به قبل چند برابر افزایش یافته و حتما افزایش می‌یابد.  

 وی با بیان اینکه تعطیلی ادارات در پایتخت مطرح نیست، گفت: امروز در جلسه ستاد تصریح شد که روسای ادارات می‌توانند کمتر از یک سوم هم از کارمندان خود استفاده کنند.

رحمانی فضلی اضافه کرد: چنانچه ۲ درصد مردم به بیماری مبتلا باشند جان ۹۸ درصد دیگر به خطر می‌افتد لذا این ممنوعیت‌ها و محدودیت‌ها برای ۲ درصد جامعه است و ذلیل آن هم این است که جان مردم برای ما مهم است. از مردم درخواست می کنیم با مشاهده کوچکترین نشانه های ابتلا به بیماری کرونا به مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه کنند.

وی با اشاره به برگزاری برخی جلسات مجلس شورای اسلامی با حضور نمایندگان مجلس گفت: ما هر کجا که ببینیم دستورالعمل‌ها رعایت نمی‌شود تذکر می‌دهیم. آقای نمکی به هیئت رئیسه نامه نوشتند اما دوستان استدلال شان این بود سقف مجلس بلند است و فضای بزرگی دارد و با استفاده از اتاق های جانبی این جلسات برگزار می شود.

فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه از اول اینکه این طرح را ارائه دادیم به عنوان طرح هوشمند به آن توجه شد که اصولی بر این طرح حاکم است و اگر محقق شود، روند محدودیت‌ها تغییر می‌کند،گفت: اما اگر به حداقل قابل قبول نرسیم، قطعا باید این طرح ادامه پیدا کند.
 
رحمانی فضلی با اشاره به اینکه هدف این است که این ویروس کنترل شود، گفت: هرچه بتوانیم تعداد مبتلایان را کنترل کنیم ، می‌توانیم با رعایت پروتکل‌ها آزادسازی را انجام دهیم البته در زمانی اطمینان پیدا می‌کنیم که بیش از ۹۰ درصد مبتلایان شناسایی شده و در قرنطینه و در روند درمان هستند.

وی درباره آخرین اقدامات در خصوص تهیه واکسن کرونا نیز گفت: تلاش می‌کنیم واکسن به اندازه مورد نیاز تامین کنیم. همچنین خبر‌هایی از تولید واکسن در داخل کشور از سوی وزارت بهداشت اعلام می‌شود و امیدواریم با یک کار ترکیبی با اعمال شناسایی، قرنطینه و درمان و از آن طرف با تامین واکسن این بیماری را کنترل کنیم.

فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره پیشنهاد شناور شدن ساعات کار ادارات عنوان کرد: طرح‌هایی به ما از سوی افرادی که نسبت به این موضوع دلسوزی دارند پیشنهاد می‌شود، دوستان ما در سطح جهانی روی این موضوع مطالعاتی انجام می‌دهند اگر پیشنهادات در حوزه اقتصادی باشد در کمیته اقتصادی بررسی می‌شود  و هر چه از قرارگاه بیرون می‌آید در کمیته‌هایی بررسی می‌شود و سپس در ستاد مطرح می‌شود.

انتهای پیام/ 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *