صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فروش فاجعه بار فیلم ژانر کودک در سینمای کرونازده

۰۹ آذر ۱۳۹۹ - ۰۵:۴۵:۰۲
کد خبر: ۶۷۸۷۲۶
فیلم سینمایی «قطار آن شب» به کارگردانی حمیدرضا قطبی در ژانر کودک و نوجوان ساخته شده و پس از چهل و چهار هفته اکران و پس از بازگشایی سینما‌های کشور به فروشی معادل نهصد هزار تومان رسیده است، رقمی که بدون شک شکست فاجعه بار سینمای کودک در سال ۹۹ را به همراه دارد.
 - سرنوشت سینما‌های کشور از اسفند ماه سال گذشته با وضعیت ناگواری در پی شیوع بیماری کرونا روبرو شد، تعطیلی کامل سینما باعث شد تا بسیاری از سینماداران و سینماگران به کام ورشکستگی فرو روند.  
 
تعطیلی سینما‌ها در ابتدا از سوی اکثریت اهالی سینما کوتاه مدت پیش بینی شده بود، همه انتظار داشتند تا سینما‌ها با شروع اکران نوروزی آغاز به کار کنند، اما پیش بینی‌ها درست از کار در نیامد و سینما با تعطیلی نزدیک به ۱۰ ماهه روبرو شد. 

لغو اکران نوروزی، از دست دادن کامل اکران بهار، فروش اندک پس از بازگشایی سینما‌ها در اکران تابستان و تعطیلی دوباره سینما‌های سراسر کشور پس از شیوع موج سوم کرونا اتفاقی بود که سینما را به ورطه نابودی کشاند. 

در این بین اما برخی از جشنواره‌ها همچنان به برگزاری خود ادامه دادند، نکته عجیب برگزاری جشنواره‌ها در سالن‌هایی بود که خودشان به دلیل شیوع بیماری کرونا در تعطیلی کامل به سر می‌بردند. 

فیلم سینمایی «قطار آن شب» به کارگردانی حمیدرضا قطبی در ژانر کودک و نوجوان ساخته شده و پس از چهل و چهار هفته اکران و پس از بازگشایی سینما‌های کشور به فروشی معادل نهصد هزار تومان رسیده است، رقمی که بدون شک شکست فاجعه بار سینمای کودک در سال ۹۹ را به همراه دارد.

این فیلم دومین فیلم «حمیدرضا قطبی» پس از فیلم سینمایی «جامه دران» محسوب می شود، فیلم اول قطبی نسبت به «قطار آن شب» اکران بسیار موفق‌تری را پشت سر گذاشت اما فیلم دوم این کارگردان با شرایط موجود و اکران در وضعیتی که موج دوم کرونا گسترش پیدا کرده ناامید کننده است. 

حمیدرضا قطبی نخستین فیلم خود را در سال ۱۳۹۳ ساخت، این فیلم با حضور بازیگران مطرح سینما توانست اتفاقات خوبی را تجربه کند، اما حضور این کارگردان در ژانری کاملا متفاوت از سینمای اجتماعی و تلخ به هیچ عنوان قابل قبول نبود.

در خلاصه داستان فیلم «قطار آن شب» آمده است: دختربچه ای قول خانم نویسنده ای را که در قطار با او آشنا شده است، آنقدر جدی می گیرد که مدت ها در انتظار تلفن و دیدار مجدد اوست. اما این موضوع برای نویسنده بدقول، فقط دستمایه نوشتن یک داستان جدید می شود و خیال و واقعیت درهم می آمیزد. تلاش دختربچه برای رهایی از دلتنگی ها و کابوس و همچنین کمک های پدر، ناشر نویسنده و مسئول ایستگاه قطار-که خودش سوژه قبلی خانم نویسنده بوده است-حوادث تازه ای را رقم می زند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *