صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ترکیب کابینه بایدن و سیاست وزرای کلیدی

۱۴ آذر ۱۳۹۹ - ۰۰:۱۵:۰۱
کد خبر: ۶۷۸۶۲۷
گزینه‌های مورد نظر جو بایدن برای کابینه خود که از چهره‌های شناخته شده سیاسی هستند نشان می‌دهد که وی سیاست مداخله گرایی و جنگ‌های بی پایان را همچنان ادامه خواهد داد.

یک ماه از زمان برگزاری انتخابات آمریکا می‌گذرد و از سویی «دونالد ترامپ» همچنان در حال به چالش کشیدن نتیجه این انتخابات است.

همچنین از سوی دیگر نیز جو بایدن که بر اساس برآورد رسانه‌های آمریکایی با کسب ۳۰۶ رای الکترال پیروز این انتخابات شناخته شده، در حال تکمیل کابینه خود است.

تاکنون برخی از اعضای کابینه احتمالی بایدن مشخص شده اند و نام افرادی مانند «آنتونی بلینکن»، «جان کری» و «سوزان رایس» در این فهرست به چشم می‌خورد.

پایگاه «دی کانری» در گزارشی به ترکیب کابینه بایدن پرداخته و می‌نویسد «انتخاب‌های بایدن برای دولت آینده خود نشان می‌دهد که او تصمیمی برای سوق دادن سیاست خارجی آمریکا به سمت مسیری ترقی خواهانه را ندارد.»

این گزارش با اشاره به تلاش‌های ترامپ برای تغییر نتیجه انتخابات می‌افزاید «در حالی که امید‌های ترامپ برای لغو نتیجه انتخابات در حال ناپدید شدن هستند، جو بایدن روند انتصاب‌ها را برای دولت خود آغاز کرده است.»

به نوشته «دی کانری»، «از قبل واضح است کسانی که امید به دوران جدیدی از سیاست خارجی آمریکا دارند احتمالا ناامید خواهند شد، انتخاب‌های بایدن برای سمت‌های کلیدی نشان می‌دهد که وی قصد ندارد آمریکا را از روند جنگ‌های بی پایان و دخالت در امور کشور‌های دیگر دور کند.»

این گزارش می‌گوید «جای تعجب نیست که جو بایدن شروع به جمع آوری اعضای کابینه خود از میان افراد شناخته شده‌ای در واشنگتن کرده که پیش از این خود را به عنوان حامیان قابل اعتماد و عملی امپریالیسم آمریکایی و مداخله گرایی اثبات کرده اند؛ این فهرست شامل افرادی مانند آنتونی بلینکن، جیک سالیوان، لیندا توماس، آلخاندرو مایورکا و آوریل هاینز، می‎شود.

پایگاه «دی کانری» در توضیح سابقه این افراد می‌نویسد «بسیاری از این افراد کهنه سربازان دوره ریاست جمهوری باراک اوباما هستند و سابقه دولت اوباما در زمینه سیاست خارجی تنها اندکی بهتر از ترامپ و در پاره‌ای از موارد حتی بدتر بوده است.»

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *