عدم شناخت از قانون عامل اصلی افزایش ورودی پروندهها
خبرگزاری میزان: هراتی گفت: بسیاری از حجم پروندههای قوه قضائیه مربوط به عدم شناخت از قانون است و حاکمیت قانون دراین عرصه میتواند، موثر باشد.
وی با اشاره به اینکه در قانون اساسی شش اصل به موضوع خانواده پرداخته است، گفت: تمامی قوانین و مقررات در اصل دهم قانون اساسی در راستای ارج گذاری به خانواده لحاظ شده است و در قانون اساسی کمتر موردی داشتیم که بر روی آن تا این حد تأکید شده باشد.
معاون فرهنگ عمومی قوه قضائیه با تأکید بر اینکه خانواده عامل اصلی موفقیت همه طرح ها است، گفت: اگر بستر نهادینه شدن طرح ها در خانواده لحاظ نشود تمامی آنها بر زمین می ماند.
هراتی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در حوزه خانواده گفت: انجمن اولیا و مربیان مهمترین نهاد پیوند خانواده دانش آموزان با مدارس است و مسئولان باید بدانند که بدون هماهنگی خانواده ها هیچ طرحی پیش نمی رود.
وی با تأکید بر اینکه قوه قضائیه خود را مسئول ایجاد امنیت درج جامعه و ایجاد عدالت و احقاق حقوق عمومی میداند، گفت: حمایت از آزادی های مشروع مردم در عرصه های گوناگون زمینه بالندگی قوه قضائیه در این راستا است.
وی تأکید کرد: در عرصه خانه و خانواده نیز تمامی این امور باید ورود پیدا کند ما تلاش وافر داریم تا با حضور مشاوران شاهد کاهش طلاق های توافقی باشیم.
هراتی گفت: طلاق های توافقی 80 درصد طلاق ها را در بر می گیرد و باید سعی کنیم تا خانواده که در قوه قضائیه از جایگاه رفیعی برخوردار است حفظ شود و به همین منظور جمعی از استادان طرحی را تدوین کرده اند که به صورت یک بسته آموزشی در اختیار زوج های جوان قرار می گیرد.
معاون فرهنگی قوه قضائیه تصریح کرد: قوه قضائیه امروز از نهاد خانواده که لبه تیز استکبار جهانی رو به آن قرار داد حمایت ویژه ای می کند و رسالت فرهنگ عمومی باور، تعمیق و گسترش فرهنگ حقوقی و قضایی است.
هراتی در ادامه با تأکید بر اینکه بسیاری از حجم پرونده های قوه قضائیه مربوط به عدم شناخت از قانون است، گفت: حاکمیت قانون دراین عرصه می تواند بسیار موثر باشد.
وی انجمن اولیا و مربیان را یکی از موثرترین و سازنده ترین نهادها دانست و افزود: انجمن اولیا و مربیان در سنین ابتدایی و دبیرستان نقش پذیری بیشتری را ایجاد می کند .
معاون فرهنگ عمومی قوه قضائیه گفت: در راستای افزایش نفوذ بر خانواده ها طرحی را پیاده کرده و به استانها ارسال نمودیم تا با همکاری اداره کل آموزش و پرورش استانها و دادگستری شهرستانها مختلف بستر این همکاری فراهم شود.
هراتی گفت: متاسفانه در بخش مشاوره مشکلاتی داریم و نگاه های اصولگرایانه و ارزشی وجود نداشته برخی آموزه ها غربی است و در این راستا سرفصلهای آموزشی برای همکاری مراکز مشاوره خواهیم داشت.
این مقام معاونت فرهنگی در پایان با اشاره به الزامی شدن مشاوره پیش از طلاق های توافقی گفت: در آیین دادرسی جدید کیفری مقرر شد دادگاه های خانواده مراکز مشاوره ای داشته باشند تا طلاق های توافقی بدون نظر مشاور اجرایی نشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *