صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

لزوم ساماندهی زباله‌های چرم شهر تبریز

۰۶ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۰:۰۱
کد خبر: ۶۷۸۰۰۶
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان آذربایجان شرقی بر لزوم ساماندهی زباله‌های چرم شهر تبریز تأکید کرد.

- احمد موقری در جلسه بحث و بررسی و اتخاذ تدابیر لازم در خصوص درخواست شرکت مدیریت پسماند «پتروزیست شیمی» در رابطه با شهرک صنعتی خصوصی چرم سازان «چرم شهر» تبریز، بر لزوم ساماندهی زباله‌های «چرم شهر» تبریز تأکید کرد و افزود: با توجه به اهمیت موضوع و لزوم پیشگیری از جرایم علیه بهداشت عمومی و مخاطرات زیست محیطی ضرورت دارد تمهیدات لازم برای بی خطر سازی پسماند‌های ویژه و صنعتی علی الخصوص در شهرک صنعتی چرم شهر تبریز که قطب اصلی چرم سازی در کشور می‌باشد به عمل آید.

در ارتباط با پسماند‌های خشک ویژه بیابان‌های اطراف شهرک صنعتی خصوصی چرم سازان چرم شهر تبریز و همچنین پسآب صنعتی واحد‌های چرم سازی مقرر شد مدیرعامل شرکت مزبور تمهیدات لازم برای جمع آوری و دفع و بی خطر سازی پسماند‌های خشک ویژه را با نظارت اداره کل حفاظت محیط زیست استان و با تأیید آن مرجع، مبنی بر بی خطرسازی به عمل آورد.

پسماند‌های ویژه به کلیه پسماند‌هایی گفته می‌شود که به دلیل بالا بودن حداقل یکی از خواص خطرناک از قبیل سمیت، بیماری زایی، قابلیت انفجار یا اشتعال، خورندگی و مشابه آن به مراقبت ویژه نیاز داشته باشد و آن دسته از پسماند‌های پزشکی و نیز بخشی از پسماند‌های عادی، صنعتی، کشاورزی که نیاز به مدیریت خاص دارند جزء پسماند‌های ویژه محسوب می‌شوند.

ماده ۱۵ قانون مدیریت پسماندها: تولید کنندگان آن دسته از پسماند‌هایی که دارای یکی از ویژگی‌های پسماند‌های ویژه نیز می‌باشند، موظفند با بهینه سازی فرآیند و بازیابی، پسماند‌های خود را به حداقل برسانند و در مواردی که حدود مجاز در آئین نامه اجرایی این قانون پیش بینی شده است، در حد مجاز نگهدارند.

چرم شهر تبریز در نزدیکی روستای مایان در ۱۰ کیلومتری شمال غربی تبریز قرار دارد و ۴۵ درصد صنایع مربوط به چرم سازی ایران را در خود جای داده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *