آخرین اخبار از بازگشایی سینماها/ویژگیهای ارزشمند اخلاقی و رفتاری «حضرت معصومه(س)»
- پنجمین روز از آذر ماه ۹۹ با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان به اظهار نظر مرتضی شایسته در مورد موکل شدن تصمیم گیری برای فعالیت سینماها بعد از تعطیلات اشاره کرد.
شایسته: تصمیم گیری برای فعالیت سینماها بعد از تعطیلات انجام خواهد شد
دبیر شورای صنفی نمایش گفت: طبیعتا برای تصمیم گیری درباره شرایط اکران در سینماها نیازمند برگزاری جلسه شورای صنفی نمایش خواهیم بود، این جلسه هفته بعد از تعطیلات سراسری برگزار خواهد گردید.
جمشیدی: «میتوانیم مهربان باشیم» روایتی کودکانه از دوستی با طبیعت است
یک نویسنده کتاب گفت: کتاب «میتوانیم مهربان باشیم» کتابی کودکانه و طبیعت گراست که شامل هفت داستان مجزا بوده و به قلم یکی از کوچکترین نویسندگان کتاب نوشته و با پشتیبانی بنیاد رفاه و تعاون «امام صادق(ع)» در انتشارات دیباچه منتشر شده است، این کتاب ویژه نوجوانان و کودکان است.
لاوین جمشیدی در گفتوگو با پیرامون مضمون کتاب «میتوانیم مهربان باشیم» گفت: کتاب «میتوانیم مهربان باشیم» کتابی کودکانه و طبیعت گراست که شامل هفت داستان مجزا بوده و به قلم یکی از کوچکترین نویسندگان کتاب نوشته و با پشتیبانی بنیاد رفاه و تعاون «امام صادق(ع)» در انتشارات دیباچه منتشر شده است، این کتاب ویژه نوجوانان و کودکان است.
وی در همین راستا ادامه داد: کتاب «میتوانیم مهربان باشیم» شامل هفت داستان کوتاه است که با زبانی ساده ولی جذاب نوشته شده و پس از زلزله سرپل ذهاب منتشر و در اختیار کودکان و نوجوانان قرار گرفته است. کتاب نگاهی محیط زیستی به جهان اطراف دارد و بچه ها را با شیوه های برخورد با حیوانات آشنا می کند.
جمشیدی به بخش هایی از کتاب «میتوانیم مهربان باشیم» اشاره و ابراز کرد: در بخشی از کتاب «میتوانیم مهربان باشیم»، چند همکلاسی به همراه یکدیگر به پرنده فروشی میروند و در آنجا پرندگانی را میبینند که در قفس قرار گرفتند آنها پس از جستجو و پرسش پیرامون قیمت پرندگان با هم عهدی میبندند تا پول های خود را جمع کرده و برای آزادی این پرندگان هزینه جمع آوری کنند، لذا به مدت چند ماه پولهای خود را در قلکهایشان پس انداز میکنند و پس از پر شدن آن با پولهای جمع شده به خرید پرنده ها اقدام میکنند، آنها پرندگان را خریده و سپس آن را در محیط زیست آزاد میکنند.
- بیشتر بخوانید:
- برای مطالعه معرفى آخرین كتب منتشر شده اینجا کلیک کنید
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
ویژگیهای ارزشمند اخلاقی و رفتاری «حضرت معصومه(س)»
یک کارشناس علوم قرآنی گفت: آداب زیارت این بانوی بزرگوار همانند زیارت سایر «ائمه معصومین (ع)» است، بجا آوردن غسل و خواندن زیارتنامه ایشان، اما وجود شناخت و معرفت بالاترین و مهمترین شیوه برای برقراری ارتباط روحی با «حضرت معصومه(ع)» است.
وی به شفاعت «حضرت فاطمه معصومه (س)» اشاره و تاکید کرد: در مورد بارزههای شخصیتی «حضرت معصومه (س)» احادیث زیادی وجود دارد. ارزش و جایگاه این بانوی بزرگوار به حدی است که «امام صادق (ع)» در مورد ایشان فرمودهاند: شیعیان با شفاعت «حضرت فاطمه معصومه (س)» به بهشت وارد میشوند، این مهم حتی در بخشهایی از زیارتنامه این بانوی بزرگوار بیان شده است.
وی پیرامون زیارتنامه «حضرت معصومه (س)» که از سوی «امام هشتم (ع)» نقل شده است اظهار کرد: زیارتنامهای که هم اکنون از سوی زائران «حضرت فاطمه معصومه (س)» خوانده میشود و در کتابهای متعددی از آن به عنوان زیارتنامه «حضرت فاطمه معصومه (س)» یاد شده، همان زیارتنامهای است که از زبان بردار گرامیشان «امام رضا(ع)» بیان شده است، همچنین در احادیثی از زبان «امام صادق(ع)»، «امام کاظم (ع)» و «امام جواد (ع)» در مورد زیارت «حضرت فاطمه معصومه (س)» نقل شده که بهشت را پاداش کسی میدانند که فاطمه دختر «امام کاظم (ع)» را زیارت کند.
- بیشتر بخوانید:
- برای مطالعه جایگاه ویژه «حضرت معصومه(س)» اینجا کلیک کنید
وی دلایل سفر «حضرت فاطمه معصومه (س)» به سوی ایران را مورد بررسی قرار داد و افزود: ایشان برای دیدن برادر گرامی خود «امام رضا (ع)» که به دلیل دسیسههای مامون و موضوع ولایت عهدی اجباری به طوس رفته بودند از مدینه به سمت ایران حرکت کردند ولی در شهر ساوه بیمار شدند و پس از این در مورد فاصله این شهر تا قم پرسیدند و هنگامی که متوجه شدند ده فرسنگ با این شهر فاصله دارد از اطرافیان در خواست کردند تا ایشان را به شهر قم برسانند، پس گذشت چندین روز در این شهر «حضرت فاطمه معصومه (س)» رحلت کردند و همان جا به خاک سپرده شدند.