رشد نرخ بیکاری در آمریکا و صفوف طولانی مردم در مقابل بانکهای غذایی
- پس از اینکه شغل هزاران نفر در میان بیماری همه گیر ویروس کرونا از دست رفته است، حال آمریکاییها در سراسر این کشور در صفهای چند کیلومتری در بانکهای غذایی صف کشیده اند.
به گزارش ایندیپندنت، افزایش ناامنیهای غذایی در بین مردم آمریکا در حالی است که نرخ بیکاری ناشی از کووید-۱۹ در مدت سه ماهه در مقایسه با آنچه در دو سال مرتبط به رکود بزرگ آمریکا اتفاق افتاد، سریعتر افزایش یافته است.
افراد تحت تاثیر بیکاری های ناشی از همه گیری کرونا برای تهیه غذا روی میز خود و حانواده شان، به موسسات خیریه مانند بانکهای غذایی مراجعه کرده اند.
«فید اَمِریکا» که یک موسسه غیرانتفاعی و بانک غذایی ملی است، میگوید که حدود ۳۵ میلیون آمریکایی در سال ۲۰۱۹ به فقر غذایی مبتلا بودند.
به گفته این موسسه، تخمین زده میشود که تا پایان سال ۲۰۲۰ به دلیل عوارض ناشی از همه گیری ویروس کرونا برای مردم آمریکا، این تعداد ۱۷ میلیون نفر افزایش یابد.
بر اساس این پیش بینی، تا پایان سال ۲۰۲۰، تعداد نیازماندان به دریافت غذا از بانکهای غذایی در آمریکا به بیش از ۵۰ میلیون نفر خواهد رسید.
مدیرعامل «فید امریکا»، میگوید «حدود ۴۰ درصد افرادی که برای دریافت کمک غذایی به ما مراجعه میکنند، قبلا هرگز نیازی به خیریههای غذایی نداشته اند.»
ایالتهایی مانند کالیفرنیا، نیویورک، ویسکانسین، تگزاس، پنسیلوانیا، میشیگان و کارولینای جنوبی و همچنین دیگر ایالت ها، صف طولانی در بانکهای مواد غذایی را گزارش کرده اند که مردم ساعتها برای دریافت کمک دراین صفها انتظار میکشند.
به گزارش «سی ان ان»، در لس آنجلس تخمین زده میشود که بیش از هزار نفر در روز شنبه گذشته تنها در خارج از یکی از بانکهای غذایی صف کشیده بودند تا کمک دریافت کنند.
موسسه خیریه «سیتی تیم» که در منطقه سانتا کلارا در کالیفرنیا فعالیت میکند، گزارش داده که خانوادههای نیازمند به دریافت کمک غذایی از حدود هزار و ۴۰۰ خانوار در ماه در ماه فوریه به ۴ هزار و ۴۰۰ خانوار در ماه نوامبر افزایش یافته اند.
در شهر «آستین» در ایالت تگزاس، حدود هزار و ۴۰۰ خودرو در صبح روز دوشنبه گذشته در آخرین توزیع کمک غذایی پیش از تعطیلات شکرگذاری در بیرون از یک بانک غذایی صف کشیدند.
همچنین شهر «کلوما» در ایالت میشیگان، صفهای طولانی چند صد خودرویی را برای دریافت غذا برای جشن شکرگزاری به خود دید.
طبق آمار اداره کار آمریکا، نرخ بیکاری در این کشور در آوریل به بالاترین میزان خود، یعنی رکورد ۱۴.۷ درصد رسید.