صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دستگاه قضایی با پدیده قاچاق بدون مسامحه و با قاطعیت برخورد می‌کند

۰۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۹:۲۷
کد خبر: ۶۷۷۶۶۷
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
رییس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح استان کردستان گفت: دستگاه قضایی با پدیده قاچاق بدون مسامحه و با قاطعیت برخورد می‌کند.
-در نشستی با حضور مقامات قضایی، فرمانده مرزبانی استان، فرماندهان هنگ‌های مرزی شهرستان‌های مریوان، سقز و بانه و دستگاه‌های نظارتی در سازمان قضایی نیرو‌های مسلح استان کردستان، روند قاچاق احشام بررسی شد.

در ابتدای این جلسه که با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی برگزار شد، رییس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح استان کردستان گفت: امروز علاوه بر قاچاق کالا با پدیده قاچاق دام مواجه هستیم که آثار و ابعاد مختلفی پیدا کرده است.

مجتبی شیرود بزرگی با اشاره به مرز ۲۲۷ کیلومتری استان کردستان گفت: وقتی صحبت از قاچاق و مبارزه با قاچاقچیان می‌کنیم لزوماً منظور ما ساکنان روستا‌های مرزی نیست بلکه توجه به معیشت و اشتغال مردم منطقه هم هست.

وی با بیان اینکه دستگاه قضایی در تعقیب، کشف و رسیدگی به جرایم قاچاقچیان، بدون مسامحه و با قاطعیت ورود کرده است، افزود: باید اقدامات ما بازدارندگی مناسبی ایجاد کرده و هزینه جرم قاچاق را افزایش دهد.

این مقام قضایی به تدابیر سازمان قضایی نیرو‌های مسلح استان کردستان در قبال مرزبانان اشاره کرد و افزود: علاوه بر کلاس‌های تأثیرگذار آگاه‌سازی بحث نظارت میدانی مقامات قضایی در مناطق و یگان‌های مرزی نیز از اهمیت برخوردار است.

دادستان نظامی استان کردستان در ادامه گفت: قاچاقچیان شگرد‌های خود را تغییر داده اند لذا ضرورت دارد در مهمترین حوزه پیشگیری که پیشگیری وضعی است اقدامات اساسی جهت بالا بردن هزینه ارتکاب جرم بکار گرفته شود.

بهرام عظیمی اظهار داشت: بزه قاچاق فی نفسه بزه امنیتی نیست لکن می‌تواند بسترساز بسیاری از جرایم امنیتی شود لذا توسل به مجازات‌های تکمیلی نظیر اقامت اجباری و تبعید قاچاقچیان عمده و شناخته شده می‌تواند مثمر واقع شود.

هوشنگ رجبی بازپرس دادسرای نظامی استان کردستان در این جلسه گفت: قاچاق احشام در ماه‌های اخیر به یکی از دغدغه‌ها تبدیل شده و ما باید به دنبال راهکار‌های پیشگیری از ارتکاب جرم باشیم.

وی افزود: کما اینکه قانونگذار با اعتقاد به اینکه صرف استفاده از ابزار‌های کیفری راهکار صحیحی برای پیشگیری از قاچاق نیست فصل دوم قانون قاچاق کالا و ارز که طولانی‌ترین فصل قانون است به پیشگیری از جرم اختصاص داده است.

فرمانده مرزبانی استان کردستان در این جلسه گفت: از تشکیل این جلسه و اقدامات و تدابیر حمایتی سازمان قضایی نیرو‌های مسلح کردستان و حساسیت‌های مثبتی که نسبت به نیرو‌های مسلح دارند، تشکر می‌کنم.

سردار علیرضا مرزبانی گفت: موضوع قاچاق احشام فقط مختص استان کردستان نیست و چندین استان دیگر را هم درگیر کرده است.

به اعتقاد این مقام انتظامی، تبعات قاچاق کالا اگر بیشتر از جرایم امنیتی نباشد کمتر نیست و این جرم، امنیتی باید تلقی شود.

وی به همراهی مرزبانی استان با اقدامات بازدارنده سازمان قضایی نیرو‌های مسلح تأکید کرد و گفت: ما به سلامت نیروهای‌مان حساسیت ویژه‌ای داریم و از هر تلاشی که برای ارتقای سلامت و برخورد با افراد آلوده باشد استقبال خواهیم کرد.

سردار مرزبانی بر ضرورت همکاری و پای کار آمدن سایر دستگاه‌های متولی در حوزه مبارزه با قاچاق اشاره کرد و گفت: بعضاً کم‌کاری‌هایی مشهود است و احساس می‌کنیم نهاد‌هایی که در نظامند کردن حمل و نقل دام و احشام وظایفی دارند به وظایف خود عمل نکرده و زمینه سوء استفاده و قاچاق را فراهم می‌کنند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *