صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تعداد فوتی‌های کرونایی کِی کاهش می‌یابد؟

۰۵ آذر ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۸:۴۳
کد خبر: ۶۷۷۶۳۸
کارشناس پیشگیری از بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی-درمانی اردبیل گفت: زمانی می‌توانیم تعداد بیماران را کاهش دهیم که ایزولاسیون چه به صورت ایزولاسیون مستقیم و چه به صورت ایزولاسیون معکوس انجام دهیم.

- ایسنا نوشت: جواد ابیش‌وند درخصوص رفتار کرونا اظهار کرد: رفتار ویروس کرونا تابعی از رفتار ما با آن ویروس است و این ویروس واگیردار بوده که برای گسترش آن باید فرد آلوده با فرد سالم تماس داشته باشد.

وی ادامه داد: محدودیت‌ها سبب می‌شود که حداقل ساعاتی که انسان در معرض آلودگی است کاهش پیدا می‌کند و محیط‌های آلوده احتمالی بسته می‌شود که به نوعی هم ایزولاسیون مستقیم و هم ایزولاسیون معکوس انجام می‌شود و مطمئنا ضریب انتقال بیماری را کاهش می‌دهد و هر زمان ضریب انتقال بیماری زیر یک باشد یعنی یک شخص آلوده فقط به یک نفر انتقال دهد مطمئنا این محدودیت‌ها منجر به کاهش تعداد بیماران می‌شود.

به گفته ابیش‌وند، اگر ما ایزولاسیون چه به صورت ایزولاسیون مستقیم و چه به صورت ایزولاسیون معکوس انجام دهیم، می‌توانیم تعداد بیماران را کاهش دهیم.

برای کاهش تلفات ابتدا باید تعداد مراجعان سرپایی بیمارستان کمتر شود

وی ادامه داد: ایزولاسیون مستقیم آن است که فرد در خانه و قرنطینه بماند تا ویروس را به دیگران انتقال ندهد که این در اوایل اپیدمی انجام می‌شود، اما اگر اپیدمی شدید باشد از ایزولاسیون معکوس استفاده می‌کنیم که در آن شخص سالم در خانه می‌ماند تا در بیرون آلوده نشود؛ همیشه ابتدا مراجعان سرپایی افزایش پیدا می‌کند، سپس بستری بیماران بیشتر می‌شود و بعد از آن فوتی‌ها افزایش پیدا می‌کند بنابراین برای کاهش تلفات ابتدا باید تعداد مراجعان سرپایی بیمارستان کمتر شود و متعاقب آن بستری بیمارستانی کاهش پیدا می‌کند و بعد از حدود یک هفته آمار فوتی کاهش پیدا می‌کند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *