صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

4 سال پیش 150 هزار موشک اکنون چند هزار موشک؟

۲۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۹:۱۸
کد خبر: ۶۷۷۴۹
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
خبرگزاری میزان: «150 هزار موشک آماده شلیک به اسرائیل هنگامی که این رژیم دست از پا خطا کند.» چهار سال پیش بود که این پاسخ قاطع از سوی سردار وحیدی وزیر دفاع وقت کشورمان پس از آن که آمریکایی ها و اسرائیلی‌ها رجز خوانی و تهدید می کردند به آنها داده شد.
واکنش قاطع فرماندهان ارشد نیروهای مسلح کشورمان در هر زمان و شرایطی، هم باعث می شود تا دشمن زبان به کام ببرد و هم باعث دلگرمی مردم ایران اسلامی شود و به خود ببالد که نیروی های مسلح مقتدر و مردمی دارند که از کیان این کشور در مقابل دشمنان دفاع می کند.

جمهوری اسلامی ایران همواره از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی تهدید شده است و به گفته مقامات آمریکایی، حتی اگر توافق هسته ای با ایران هم نهایی شود، گزینه نظامی آمریکا علیه ایران از روی رمیز برداشته نمی شود.

کشوری که همیشه از سوی دشمنانش تهدید می شود، چه باید بکند؟ آیا باید تن به خواسته های آنها بدهد و هر آنچه دشمن می گوید بپذیرد؟ یا این که قدرت، توانایی و اقتدار خود را افزایش دهد تا تواند چانه زنی بالایی برای خود در معادلات بین المللی و منطقه ای ایجاد کند.

دشمن خود مسیر دستیابی به همه نوع سلاح و تجهیزات نظامی را طی می کند و پیشرفته ترین آنها را دارد و در اختیار دوستان و همپیمانان خود قرار می دهد، آنگاه مانع دستیابی کشورهای مستقل به توانمندی های نظای می شود. و آنها را خطری برای صلح و ثبات منطقه ای و بین المللی معرفی می کند.

اگر نگوییم همه، اما بیشتر جنگ های دوران معاصر را آمریکایی ها و اروپایی ها تدارک دیدند. دو جنگ جهانی که از قلب اروپا آغاز شد و دنیا را درگیر کرد تا جنگ هایی که آمریکایی ها در کره، ژاپن، ویتنام، ایران، عراق و افغانستان برپا کردند همه نشان دهنده خوی جنگ طلبی آمریکایی ها و اروپایی هاست.

اما جالب اینجاست که در بسیاری از جنگ هایی که آمریکایی ها تدارک دیدند، پیروزی در این جنگ های دیده نشد. حنگ ویتنام با شکست سنگین آمریکایی ها و خروج ننگین ارتش این کشور از ویتنام همراه بود. در جنگ عراق گرچه صدام که متحد آمریکا و عامل حمله به ایران بود سرنگون شد، اما کاخ سفید اکنون از جنگی که در عراق به راه انداخته بود ناراحت است چرا که دولتی در عراق با انتخاب مردم بر سر کار آمده که روابط استراتژیک با جمهوری اسلامی ایران دارد و اکنون عراق متحد جمهوری اسلامی ایران است.

جنگ در افغانستان هم پس از سال های طولانی هنوز ادامه دارد اما آمریکایی ها مانند گذشته در این کشور حضور ندارند و خود را کنار کشیده اند چون پذیرفته اند که در این کشور هم با شکست روبرو شده اند.

در واقع ارتش آمریکا در جنگ هایی که شرکت کرده، با ارتش و کشوری قوی روبرو نشده اما نتیجه این جنگ ها در پایان به ضرر آمریکا تمام شده است. ارتش تا دندان مسلح با آموزش های ویژه آدم کشی و جنایت، شکست خورده بیشتر جنگ های خود ساخته بوده است.

جمهوری اسلامی ایران در زمان دفاع مقدس، با شدیدترین تحریم های اقتصادی، نظامی و سیاسی روبرو بود در حالی که رژیم صدام پیشرفته ترین تسلیحات نظامی را از اتحاد جماهیر شوروی سابق، کشورهای اروپایی از جمله فرانسه و کمک های مالی هنگفت از سران مرتجع عربی منطقه دریافت می کرد تا علیه جمهوری اسلامی ایران به کار ببرد. اما علیرغم همه کمک هایی که به صدام می شد، پیروز این جنگ و نبرد نابرابر جمهوری اسلامی ایران بود. که اگر از لحاظ تجهیزات و سلاح نظامی در شرایط دشواری قرار نداشت، همین جنگ تحمیلی هم به گونه ای دیگر از سوی ایران پایان می یافت.

پیشرفت های دفاعی جمهوری اسلامی ایران در واپسین روزهای پایان دفاع مقدس آغاز شد و ادامه یافت تا جایی که اکنون به عنوان اصلی ترین عامل بازدارندگی در برابر تهدیدات دشمنان انقلاب اسلامی است.

پیشرفت های موشکی ایران در زمینه موشک های دوربرد زمین به زمین، زمین به هوا و هوا به هوا آنقدر چشمگیر و مهم بوده است که باعث واکنش از سوی آمریکایِ ها و صهیونیست ها شده است.

موشک های دوربرد شهاب 3، قدر اف و سجیل 1 و 2 خواب خوش را از چشم دشمنان ربوده و تبدیل به کابوسی وحشتناک شده است. زمانی که عراق با موشک های اسکاد خود به خاک ایران حمله می کرد و شهرها و خانه های مردم را هدف قرار می داد، ایران دست بسته و بی دفاع در مقابل این جنایت تنها نظاره گر بود اما همت بلند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران این ظرفیت بزرگ را برای ایران فراهم کرد تا اکنون دست بالا را در مقابل دشمنان داشته باشد.

اکنون بر سر توانمندی های دفاعی جمهوری اسلامی ایران از سوی آمریکا چالش ایجاد شده و موضوع موشک های ایران مورد بحث و توجه آنها قرار گرفته است. آنها به خوبی می دانند که مهار این موشک ها می تواند توانمندی های ویژه ایران را کاهش دهد. بهانه آمریکا هم این است که این موشک ها قابلیت حمل کلاهک هسته ای را دارد.

اما آمریکایی ها به این نکته هیچگاه اشاره نمی کنند که بر اساس توافقی که هنوز نهایی نشده است، همه مراکز هسته ای ایران تحت نظارت بازرسان آژانس قرار خواهد گرفت و کشوری که هیچگاه در پی تولید بمب اتم نبوده است، از این پس هم نخواهد بود ضمن این که بازرسی ها بر اساس توافق احتمالی این امکان را اجازه نمی دهد.

همه این ادعاها بهانه ای برای مهار و تضعیف توانمندی های ایران اسلامی است. تأثیر گذاری ایران در تحولات مهم و حساس منطقه حساسیت آمریکایی ها و صهیونیست ها را بر انگیخته است و اکنون در پس توافق اهداف دیگری نهفته است که مهمترین آن توافق بر سر تحولاتی است که در غرب آسیا اتفاق می افتد و برچیدن توانمندی موشکی جمهوری اسلامی ایران. موشک های دوربرد ایران برای مقابله با عملیاتی شدن تهدید رژیم صهیونیستی علیه ایران است.

جمهوری اسلامی ایران بارها گفته است که اگر خطایی و غلطی از سوی رژیم صهیونیستی سر بزند سرزمین های اشغالی شخم زده خواهد شد. ایران هیچگاه آغاز کننده جنگ نخواهد بود، چون از فرصت پاسخ قاطع به متجاوز می تواند بهترین بهره را ببرد.

ژنرال های پنتاگون هم که سابقه جنگ واقعی را ندارند و تجربه نکرده اند، خوب می دانند که تجربه 8 سال دفاع مقدس پشتوانه ای قوی برای نیروهای مسلح مردمی ایران اسلامی است که اکنون توانسته است تکنولوژی را در عرصه دفاعی و نظامی وارد کند و دستاوردهای بزرگی در این عرصه داشته باشد.

سردمداران آمریكایی گمان نكنند كه تاكنون جنگ واقعی را تجربه كرده اند، زیرا در عراق رژیم بعث صدام عقب نشینی كرد و در افغانستان نیز كسی نبود كه بجنگد اما با این وجود در این كشورها وضعیت آنها وخیم شد.

ویژگی های جمهوری اسلامی ایران تفاوت های بزرگی را با دیگر کشورهایی که مورد حمله آمریکا قرار گرفته ایجاد کرده است. اکنون عمق نفوذ ایران کیلومترها فراتر رفته و در مرزهای سرزمین های اشغالی مستقر شده است. به همین خاطر نتایج جنگ احتمالی برای دشمن بسیار وخیم خواهد بود. اگر 4 سال پیش 150 هزار موشک برای پاسخ به حمله احتمالی رژیم صهیونیستی و آمریکا کنار گذاشته شده بود اکنون تعداد موشک ها بسیار فراتر رفته است.

محمد صفری -




نظرات بینندگان
علی
|
|
۱۶:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۹
ترس امریکا موشکها، حزب الله وعنصر مقاومت است که بالاترین ترس اینها نیست بلکه روحیه استکبارستیزی ایران است که اکنون فراتر از نفوذ منطقه ای رفته و این بشدت استکبار امریکا را بوحشت انداخته است.
ناشناس
|
|
۱۰:۰۴ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۹
مرگ برامریکا واسراییل
ايراني
|
|
۰۸:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۷
درود بر دلاورمردان غيور ملت ايران .خسته نباشيد .تا نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي هست هيچ كس جرأت كج نگاه كردن به ملت ايران را ندارد. اميدواريم كه تيم هسته ما بهانه دست دشمن تا دندان مسلح را نداده باشد.
جواد
|
|
۰۷:۵۱ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۷
ان شاالله اسرائیل خیلی زود نابود خواهد شد
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *