صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چگونگی بازنشستگی همسران و فرزندان شهدا با استفاده از سنوات ارفاقی

۰۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۱:۴۸
کد خبر: ۶۷۷۳۷۶
معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش بخشنامه بازنشستگی همسران و فرزندان شهدا با استفاده از سنوات ارفاقی را ابلاغ کرد.
- بر اساس تصویب‌نامه هیئت وزیران موضوع آیین‌نامه اجرایی ماده (۱۷) قانون برنامه ششم توسعه کشور، در ارتباط با بازنشستگی همسران و فرزندان شهدا در دستگاه‌های موضوع ماده (۲) قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران با استفاده از سنوات ارفاقی، بخشنامه مرتبط با این تصویب‌نامه ابلاغ شد.

بند‌های این بخشنامه به شرح زیر است:

۱- همسران و فرزندان شهداء شاغل در دستگاه‌های موضوع ماده (۲) قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران و مشترک یکی از صندوق‌های بیمه‌گر مشمول این آیین‌نامه می‌باشند، مرجع تشخیص ایثارگری بنیاد شهید و امور ایثارگران است.

۲ - مشمولین در صورت دارا بودن حداقل (۲۲) سال سابقه خدمت قابل‌قبول و بدون شرط سنی، می‌توانند درخواست بازنشستگی خود را با استفاده از سنوات ارفاقی حداکثر به مدت هشت سال ارائه نمایند. درهرصورت، مجموع سنوات خدمت فرد با احتساب سنوات ارفاقی باید حداقل ۳۰ سال باشد.

۳- افراد واجد شرایط جهت استفاده از مزایای مقرر در این آیین‌نامه، می‌بایست درخواست کتبی خود را به اداره آموزش‌وپرورش محل خدمت خود ارائه کنند. ادارات تابعه مکلف هستند با هماهنگی اداره کل آموزش‌وپرورش استان، ظرف مدت دو ماه از تاریخ وصول درخواست، نسبت به بررسی احراز شرایط و ارسال آن به صندوق بیمه‌گر اقدام کنند.

۴- هزینه‌های سنوات ارفاقی که شامل حتی بیمه و حقوق بازنشستگی ناشی از سنوات مذکور می‌باشد، از محل منابع یا اعتبارات مصوب مربوط به دستگاه به‌صورت کامل و یکجا به‌حساب صندوق بیمه‌گر واریز و مدارک به همراه رسید واریزی برای برقراری مستمری بازنشستگی به صندوق مذکور ارسال گردد. اداره کل آموزش‌وپرورشی استان‌ها موظفند نسبت به جمع‌آوری آمار واجدین شرایط متقاضی و هزینه‌های سنوات ارفاقی حسب اعلام صندوق بیمه‌گر اقدام و در اسرع وقت به‌منظور تأمین منابع مالی موردنیاز با دفتر برنامه، بودجه و مدیریت منابع وزارت متبوع ارسال کنند.

۵ - حق بیمه سنوات ارفاقی عبارت است از (آخرین حقوق و مزایای مشمول کسور بازنشستگی)، ضرب‌در (مدت سنوات ارفاقی به ماه) ضرب‌در (نرخ حق بیمه مقرر در صندوق مربوط)

۶- مبنای محاسبه و پرداخت مستمری بازنشستگان مشمول این آیین‌نامه، میانگین دو ماه آخر حقوق و مزایای دریافتی فرد مشمول است.

بیشتر بخوانید:


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *