صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حقوق بشر به سبک کانادا؛ تبعیض نژادی، خشونت پلیس و سرکوب بومیان

۳۰ آبان ۱۳۹۹ - ۰۳:۱۵:۰۲
کد خبر: ۶۷۵۷۷۷
وقتی صحبت از تبعیض نژادی، خشونت پلیس و یا ظلم علیه بومیان می‌شود، نام آمریکا مجسم می‌شود؛ اما این وضعیت تنها مختص آمریکا نبوده، بلکه در کانادا هم دیده می‌شود.

- در ماه ژوئن گذشته، تصویر یک افسر پلیس سلطنتی کانادا در منطقه «نوناووت» در دوربین و در حال ضرب و شتم یک جوان ۲۲ ساله بومی ضبط شد.

به گزارش «سی بی سی نیوز»، در همان ماه رسانه ها گزارش دادند که بیش از ۳۰ مورد شکایت درباره بدرفتاری و خشونت علیه زنان در منطقه «اینویت» توسط پلیس سلطنتی کانادا ثبت شد.

همچنین هیئت خدمات حقوقی «نوناووت» در نامه‌هایی به کمیسیون بررسی و شکایات غیرنظامی خواستار بازبینی سیستمی پلیس در «نوناووت» شد.

این گزارش می‎گوید «کسی در کانادا نباید از رفتار خشن و تحقیر آمیز پلیس سلطنتی این کشور علیه مردم بومی متعجب شود چرا که این شاخه از نیرو‌های پلیس توسط پارلمان ایجاد شد؛ این نهاد از ریشه بیمار است؛ بنیادی که بر اساس نژادپرستی و برتری طلبی بنا شده است.»

تبعیض نهادینه شده، نژادپرستی ساختاری و خشونت پلیس موضوعاتی نیست که فقط مختص همسایه جنوبی کانادا، یعنی آمریکا باشد.

ادعاهایی که می‌گویند «نژادپرستی در کانادا وجود ندارد» نه تنها به شدت غیرمسئولانه است، بلکه نادیده گرفتن واقعیت‌های مردم بومی در سراسر این کشور است که توسط دولت‌های فدرال و ایالتی آسیب دیده اند

منطقه «نسکانتاجا» که یه گروه بومی ساکن در شمال ایالت «اونتاریو» است، به دلیل آب آلوده مجبور شده است بیشتر مردم خود را از این منطقه تخلیه کند؛ آنها از حقوق اولیه بشر شامل آب تمیز و آشامیدنی هم محروم هستند.

ماه گذشته، افرادی غیر بومی با وجود حضور افسران پلیس سلطنتی کانادا، چند تاسیسات مربوط به بومیان را تخریب و یک خودرو را به آتش کشیدند.

همچنین، پلیس سلطنتی کانادا در ماه فوریه حملاتی علیه معترضان بومی آغاز کرد، آن هم در صورتی که این اعتراضات کاملا صلح آمیز بود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *