صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

خواص «خارک» برای سلامتی

۲۹ آبان ۱۳۹۹ - ۰۵:۵۰:۰۱
کد خبر: ۶۷۵۴۹۸
خارک میوه‌ای سرشار از مواد معدنی و فیبر است. خارک می‌تواند به حفظ سلامت استخوان‌ها کمک کرده و آن‌ها را از هرگونه مشکل سلامتی محافظت کند.
_ باشگاه خبرنگاران نوشت: مونا ناصر، متخصص تغذیه در مصاحبه با روزنامه "النهار" لبنان بر فواید متعدد میوه خارک تاکید کرد. این متخصص تغذیه ۷ فایده مهم را برای خارک ذکر کرده که به شرح زیر است:

سرشار از مواد معدنی

خارک علاوه بر آنتی اکسیدان‌ها حاوی ویتامین‌ها و مواد مغذی مختلفی است.

سرشار از فیبر است

فیبر موجود در خارک به جلوگیری از یبوست و کنترل سطح قند خون کمک می‌کند.
 

آنتی اکسیدان‌های مختلف

خارک حاوی انواع مختلفی از آنتی اکسیدان اعم از فلاونوئیدها، کاروتنوئید‌ها و اسید والونیک است. این آنتی بیوتیک‌ها از بیماری‌های قلبی، آلزایمر، دیابت و سرطان محافظت می‌کنند.
 

پیشگیری از آلزایمر

خارک باعث کاهش التهاب و جلوگیری از تشکیل پلاک در سلول‌های مغزی می‌شود که از بیماری آلزایمر جلوگیری می‌کند.
 

زایمان طبیعی را تسهیل کنید

مصرف خارک زایمان طبیعی زنان باردار را تسهیل می‌کند؛ بنابراین توصیه می‌شود در هفته‌های آخر بارداری این میوه زیاد مصرف شود.
 

جایگزین شکر سفید

خارک جایگزین شکر سفید است؛ بنابراین توصیه می‌شود از آن به عنوان دسر استفاده کنید؛ زیرا سرشار از فیبر، مواد مغذی و آنتی اکسیدان است.
 

تقویت سلامت استخوان‌ها

خارک می‌تواند به حفظ سلامت استخوان‌ها کمک کرده و آن‌ها را از هرگونه مشکل سلامتی محافظت کند.
 

بافت سازی

خارک به دلیل آنکه حاوی ویتامین B ۶ است در بازسازی سلول‌ها و ساخت بافت‌های مورد نیاز نقش مهمی دارد.
 

برچسب ها: خارک خرما

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *