صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

هفته کتاب زمان خوبی برای پایه‌گذاری آشنایی کودکان با کتاب است

۲۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۵:۴۸
کد خبر: ۶۷۵۳۷۵
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
مهدی عمرانلو درباره اهمیت هفته کتاب گفت: معتقدم آشنایی بچه‌ها با کتاب باید از مدارس پایه‌گذاری شود و آن‌ها به غیر از کتاب‌های درسی با کتاب‌های غیردرسی درگیر شوند و هفته کتاب زمان مناسبی برای شروع این کار است.
- ططبق اعلام مهدی عمرانلو ستاد خبری بیست و هشتمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران،مدیر انتشارات آوند دانش با اشاره به اهمیت هفته کتاب گفت: ما اگر به دنبال ایجاد فرهنگ کتاب و کتابخوانی و توجه مردم و عموم جامعه به سمت مطالعه هستیم باید به سراغ مدارس برویم و برنامه کتابخوانی و تشویق به کتابخوانی از مدارس شروع شود و بچه‌ها درگیر شوند.
 
وی افزود: در این زمینه برنامه مدونی در مدارس برای کتابخوانی داشته باشیم و حتی زنگی به عنوان زنگ مطالعه در نظر گرفته شود تا در طول هفته یک یا دو ساعت با همکلاسی‌هایشان کتاب بخوانند یا درباره کتاب‌هایی که خوانده‌اند صحبت کنند.
 
عمرانلو با بیان اینکه چنین برنامه‌ای می‌تواند از هفته کتاب آغاز شود و در طول سال استمرار داشته باشد، عنوان کرد: معتقدم آشنایی بچه‌ها با کتاب باید از مدارس پایه‌گذاری شود و آن‌ها به غیر از کتاب‌های درسی با کتاب‌های غیردرسی درگیر شوند.
 
وی با بیان اینکه لازم است درسی به عنوان کتابخوانی باید در مدارس وجود داشته باشد، تاکید کرد: آن‌ها باید در این زنگ با نویسندگان و شعرا و مترجم‌های خوب کشور آشنا شوند، کتاب‌هایی را که مطالعه کرده‌اند خلاصه‌نویسی کنند و نوعی زنگ آموزشی و تربیتی برای آن‌ها باشد و یاد بگیرند با کتاب مانوس شوند.
 
عمرانلو یادآور شد: یکی از دلایل اینکه جوانان ما بعد از ورود به دانشگاه به سراغ کتاب‌های غیردرسی نمی‌روند این است که یاد نگرفته‌اند غیر از تست‌زنی و کتاب درسی اثر دیگری بخوانند و ضروری است ما از مناسبت هفته کتاب یا مناسبت‌های دیگر استفاده کنیم تا کودکان سنین پایین‌تر را کتابخوان کنیم.
مدیر انتشارات آوند دانش با اشاره به لزوم برنامه‌ریزی برای کودک و نوجوانان در هفته کتاب گفت: با توجه به تنوع کتاب‌های کودک و نوجوان که در کشور منتشر می‌شود می‌توان به این بعد تکیه کرد و کتاب را به عنوان یک مساله جدی و ضروری برای بچه‌ها فرهنگسازی کرد و اگر این روند تثبیت شود به مرور زمان به یک عادت تبدیل می‌شود.
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: امسال به دلیل بیماری کرونا اینکار را نمی‌شود دنبال کرد، اما اگر از الان برای سال آینده برنامه‌ریزی کنیم که با کمک آموزش و پرورش و ناشران چگونه می‌توانیم فرهنگ کتابخوانی را برای کودک ترویج کنیم و شروع آن از هفته کتاب باشد قطعا موفق خواهیم بود.
 
بیست‌وهشتمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران با شعار «دانایی؛ مانایی» از ۲۴ آبان آغاز و تا ۳۰ آبان ماه ۱۳۹۹ ادامه دارد.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *