صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرح ساخت شهرک‌های صهیونیست نشین جدید در اراضی اشغالی؛ دلیل عجله نتانیاهو چیست؟

۰۲ آذر ۱۳۹۹ - ۰۳:۱۵:۰۱
کد خبر: ۶۷۵۲۹۷
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در هفته های اخیر تلاش های خود را برای ساخت واحدهای مسکونی غیرقانونی جدید افزایش داده است.
گزارش‌ها از اراضی اشغالی نشان دهنده آغاز مناقصه ساخت هزار و ۲۰۰ واحد مسکونی غیرقانونی جدید در قدس شرقی اشغالی است.
 
رژیم صهیونیستی همزمان با تشدید بحران‌های سیاسی و چالش کابینه که این رژیم را در مسیر انحلال کابینه ائتلافی و انتخابات سراسری چهارم قرار داده، برنامه ساخت صد‌ها خانه جدید در قالب شهرکی غیرقانونی را در قدس شرقی در دستور کار قرار داده است.
 
ساخت بیش از هزار و ۲۰۰ واحد مسکونی که مناقصه آن اخیرا در وب سایت اداره اراضی رژیم صهیونیستی منتشر شد، تهدیدی برای قطع ارتباط بخش‌هایی از قدس با کرانه باختری است؛ جدایی که پیشتر از طریق ایجاد دیوار حائل و ایست‌های بازرسی متعدد، رقم خورده است.
 
اجرای طرح منزوی کردن فلسطینیان و تجزیه قدس اشغالی، سبب می‌شود تا چشم انداز راه حل‌های سیاسی برای حل مناقشه فلسطین کاملا از بین برود.
 
این اقدام که در روز‌های پایانی دولت دونالد ترامپ انجام شده و مناقصه اش تا پیش از ورود رییس جمهور جدید آمریکا به کاخ سفید پایان می‌یابد، چشم انداز به اصطلاح صلح و عادی سازی روابط با کشور‌های عربی را زیر سایه سنگینی قرار می‌دهد.
 
باید توجه داشت که این اقدام رژیم صهیونیستی، سنگ محکی برای سنجش نوع روابط آینده «تل آویو» و واشنگتن است.
 
در واقع بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، قصد دارد با این اقدام، واکنش دولت جدید آمریکا را مورد سنجش قرار دهد و امکان تداوم رابطه نزدیک «تل آویو» و واشنگتن را در چهار ساله گذشته ارزیابی کند.
سفر مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا، به اراضی اشغالی و بازدید وی از شهرک‌های غیرقانونی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری نیز نوعی همدلی دولت در حال خروج از کاخ سفید آمریکا با صهیونیست هاست.
 
در حال حاضر ۵۰۰ هزار شهرک نشین صهیونیست در کرانه باختری و بیش از ۲۲۰ هزار صهیونیست در قدس شرقی اشغالی زندگی می‌کنند.
 
کرانه باختری، نوار غزه و قدس شرقی از جمله مناطقی هستند که رژیم صهیونیستی آنها را در نتیجه جنگ ۱۹۶۷ اشغال کرد.
 
به نظر می‌رسد، «تل آویو» با پذیرش شکست ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا، واقعیت جدید را دریافته و دوران اقدام‌های اشغالگرانه بدون مانع و حتی تحسین شده اش را تار می‌بیند.
 
ضمن اینکه تشدید چالش‌های داخلی که گزینه انحلال کابینه و برگزاری انتخابات سراسری چهارم را تقویت کرده اند، به موازات نگرانی‌ها از سرنوشت پرونده‌های سه گانه فساد مالی نتانیاهو در دادگاه، او را به سمت جلب نظر صهیونیست‌های افراطی برای تقویت پایگاه خود سوق داده است.
 
اکنون امید نخست وزیر رژیم صهیونیستی که آینده نزدیک باید براساس توافق چرخش کابینه با بنی گانتز، از دفتر نخست وزیری خارج شود، داشتن حامیانی برای کسب رای بیشتر در انتخابات چهارم است تا بتواند به تنهایی تشکیل کابینه داده و از بحران قضایی نیز نجات پیدا کند.
 
نتانیاهو دوست نزدیکش در کاخ سفید را از دست داده و با اتهام‌های فساد مالی روبروست که می‌تواند حداکثر ۱۰ سال زندان را برای او به دنبال داشته باشد؛ پس دست زدن به گزینه‌های جنجالی مانند ساخت شهرک‌های غیرقانونی تنها رشته نجاتش به حساب می‌آید.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *