شکوه تاریخی کتاب در ایران را احیا کنیم
معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ضروری است در جست و جوی راههایی باشیم که میتواند موجب منزلت و بزرگی جایگاه کتاب شود و این مهم میتواند از طریق ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی، اعتلای نقش کتاب در جامعه و احترام به مولفان و نویسندگان کتاب، به دست آید. با یافتن چنین راههایی میتوانیم شکوه تاریخی کتاب در ایران را احیا کنیم.
- طبق اعلام ستاد خبری بیست و هشتمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، محسن جوادی با اشاره به اهمیت هفته کتاب و فعالیتها و برنامههای موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران در این هفته، اظهار داشت: کتاب سرمایه تمدن اسلامی و ایرانی ما است و تمدن ما با کتاب شناخته میشود. اگر در جایی از تاریخ به بزرگی از ما یاد میشود با کتاب بوده است و اگر بار دیگر بخواهیم آن بزرگی و جایگاه را داشته باشیم، باید کتاب را با توجه بیشتر به آن و برگزاری چنین برنامههایی رونق بدهیم.
معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، تصریح کرد: در این زمینه ضروری است در جست و جوی راههایی باشیم که میتواند موجب منزلت و بزرگی جایگاه کتاب شود و این مهم میتواند از طریق ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی، اعتلای نقش کتاب در جامعه و احترام به مولفان و نویسندگان کتاب، به دست آید. با یافتن چنین راههایی میتوانیم شکوه تاریخی کتاب در ایران را احیا کنیم.
وی افزود: همچنین لازم است کتاب در سیستم آموزشی و اداری ما جایگاه مناسبی پیدا کند و به آن احترام گذاشته شود. وقتی یک مدیری کتاب بخواند به طور قطع کارمندان او هم کتاب میخوانند. وقتی در یک سیستم اداری به کتاب ارزش و بها داده شود این بها و ارزش از سوی بقیه کارکنان آن مجموعه هم صورت میگیرد. در خانوادهها هم به همین صورت است و پدر خانواده میتواند نقش مهمی در علاقه مندی اعضای خانواده به کتاب و مطالعه آن داشته باشد.
محسن جوادی با بیان این که گام اول برای رونق بخشی به حوزه کتاب باید توسط کسانی برداشته شود که علاقهمند به ترویج کتاب هستند، گفت: با چنین کارهایی میتوانیم به حوزه کتاب و کتابخوانی رونق ببخشیم و شاهد جایگاه بهتری برای کتاب باشیم.
بیستوهشتمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران با شعار «دانایی؛ مانایی» از ۲۴ آبان آغاز و تا ۳۰ آبان ماه ۱۳۹۹ ادامه دارد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *