صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

افزایش قیمت کود شیمیایی؛ تهدیدی برای محصولات استراتژیک کشاورزی

۲۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۰:۴۸
کد خبر: ۶۷۵۰۱۵
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
نائب رییس کمیسیون «کشاورزی، آب و منابع طبیعی و محیط زیست» مجلس گفت: اگر قیمت کود فسفاته محصولات کشاورزی همین طور افزایش پیدا کند این مسئله می‌تواند به محصولات استراتژیک کشاورزی آسیب وارد کرده و نهایتا کشاورز را به سمت کشت محصولات غیر استراتژیک و فانتزی سوق دهد.
جلال محمودزاده در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به چاره‌اندیشی در زمینه افزایش قیمت کود و سموم محصولات کشاورزی گفت: قیمت کود شیمیایی محصولات کشاورزی ۱۰ برابر شده است و این یعنی کود شیمیایی در هر کیلو هزار درصد افزایش داشته است.

این نماینده مجلس با اشاره به ورود کمیسیون متبوع خود به مقوله افزایش قیمت کود شیمیایی کشاورزی اظهار داشت: دولت در این زمینه اذعان دارد که نمی‌تواند ارز کود شیمیایی محصولات کشاورزی را تأمین کند.

محمودزاده تأکید کرد: در حال حاضر ما در کود شیمیایی فسفاته کمبود داریم و بیش از ۹۰ درصد از کود فسفاته ما از خارج از کشور تأمین می‌شود.

نائب رییس کمیسیون «کشاورزی آب و منابع طبیعی و محیط زیست» در مجلس ادامه داد: در حال حاضر کود فسفاته از کیسه‌ای ۵۰۰ تومان به ۵۰۰ هزار تومان رسیده است.

این نماینده مجلس تأکید کرد: در این بخش، مشکلات معطوف به تأمین ارز است. با این حال اگر قیمت کود فسفاته محصولات کشاورزی همین طور افزایش پیدا کند این مسئله می‌تواند به محصولات استراتژیک کشاورزی آسیب وارد کرده و نهایتا کشاورز را به سمت کشت محصولات غیر استراتژیک و فانتزی سوق دهد. بنابراین در این شرایط کشاورزان به سمت کشت گندم هم نخواهند رفت.
 
این نماینده مجلس با بیان اینکه می‌ارزد که ما ارز یارانه‌ای را به تأمین کود شیمیایی و سموم اختصاص دهیم،بیان داشت: چرا که ممکن است فرا روزی به واسطه این مشکلات گندم را با قیمت ۸ هزار تومان وارد کشور کنیم.

این نماینده مجلس با بیان اینکه ما باید نهاده های دامی را به قیمت مناسب در اختیار کشاورز قرار دهیم تأکید کرد: در صورتی تامین مایحتاج کشاورزان دیگر به واردات گندم احتیاج پیدا نخواهیم کرد.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *